Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä/Osastovastaava

Kesko Oyj Helsinki

Haemme MYYJÄÄ / OSASTOVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko)

K-Market Sörnäistenniemen liikeidea on olla alueen tuorein ja runsain lähikauppa. Sijaitsemme Helsingin Kalasatamassa miellyttävällä alueella ja asiakkaamme ovat huomattavan mukavia. Olemme pieni 250 neliön K-Market. Meillä on kokoamme suurempi laadukas valikoima, joka luonnollisesti muuttuu ja kehittyy jatkuvasti QlikSensen, asiakastoiveiden, K -valikoiman ja omien ideoidemme mukana.

Kauppa on jaettu kolmen osastovastaavan kesken. Vastuullasi olevat osastot ovat panimo, teollinen ja pakaste, joiden tuloksesta vastaat. Jotta pystyt tekemään työsi menestyksekkäästi, sinulta vaaditaan seuraavia osaamisia:
-SAP 2.0
-QlikSense
-K-valikoima
-K -netti
-K90 -kassajärjestelmä

Luonteeltasi olet aikaansaava, mutta osaat myös käyttää kaupan analyysijärjestelmiä. Kyse on market -kokoluokan kaupasta, joten arviolta 50% työstä on oman osaston sisällä toimimista ja 50% asiakaspalvelua ja muita kaupan päivittäisiä arkitöitä. Työsi on arkipäivä- ja aamupainotteista, mutta tarpeen vaatiessa pystyt tekemään myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Työsuhde voi alkaa heti seuraavissa piirrettävissä työvuorolistoissa. Haku on auki toistaiseksi kunnes sopiva henkilö löytyy.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla esa.kukkonen@k-market.com

Tiedustelut: Kauppias Esa Kukkonen, esa.kukkonen@k-market.com, p. 040 515 4405. Hakemukset mieluiten sähköpostilla, puhelintiedusteluihin vastaan arkisin 8-16.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoitavasta kaupasta.
WWW-osoitehttp://www.kesko.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoite00720 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.07.2020
Ilmoitus jätetty03.06.2020
Ilmoitusnumero10365138
Työnantajan viite31088

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin