Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä The Athlete's Foot Jumbo

Kesko Oyj Vantaa

KOKOAIKAINEN MYYJÄ (37,5h/vko) THE ATHLETE'S FOOT JUMBON MYYMÄLÄÄN

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja myyntityöstä? Olet tunnollinen ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa.

Haemme innostunutta somistustaitoista myyjää kokoaikaiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Jumbon myymälässämme ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tietämys naisten ja miesten muodista sekä vapaa-ajan sneakereista katsotaan eduksi, kuten myös 1-2-1 kassajärjestelmän, Microsoft Dynamix Ax taustajärjestelmän sekä SAP-tilausjärjestelmän tuntemus.

Odotamme sinulta:
- reipasta ja vastuullista otetta työhön
- valmiutta työskennellä kaikissa kaupan työtehtävissä
- valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden kehittyä sneakereiden ja katumuodin ammattilaiseksi
- mukavan työporukan
- K-ryhmän henkilöstöedut

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään. The Athlete's Foot on osa Keskon Vapaa-ajan kauppaa. Muut Keskon Vapaa-ajan kaupan ketjut ovat Intersport, Budget Sport ja Kookenkä.

Lähetä hakemuksesi 23.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Ville Huttunen, ville.huttunen@theathletesfoot.fi
--------------------------------------------
The Athlete's Foot toimii urheilullisten vapaa-ajankenkien eli sneakereiden sekä katumuotihenkisten vaatteiden jälleenmyyjänä yli 500 myymälässä yhteensä 30 maassa. The Athlete's Footista löydät aina uusimmat ja ajankohtaisimmat sneakerit ja katumuotihenkiset vaatteet maailman johtavilta urheilu- ja katumuotimerkeiltä.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko Kryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
WWW-osoitehttp://www.kesko.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoite01510 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 37,5h/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.06.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekrytointi.kesko.fi/keskojobshome/aew.html?job_id=27987&jc=59
Ilmoitus jätetty12.06.2019
Ilmoitusnumero9998901
Työnantajan viite27987

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin