Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palvelutiskimyyjä (10-20 h/vko) K-Supermarket Lähde, Nurmijärvi

Kesko TYÖNTEKIJÄ, Suomi: Nurmijärvi

Haemme nyt uuteen kauppaamme herkkutorillemme iloista ja positiivista asiakaspalvelijaa ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Haluatko olla mukana luomassa alueen parasta ruokakauppaa?

Pääset työskentelemään uudessa modernissa työympäristössä. Sinulla ei tarvitse olla vuosikausien kokemusta ruokakaupasta (toki kokemus on ehdottomasti plussaa), tärkeää on positiivinen ja iloinen asenne. Toivomme kuitenkin, että sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja iso etu on (ei välttämätön), jos hallitset jo K-ryhmän sähköisiä kassa- ja tilausjärjestelmiä. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, joten sopii erinomaisesti esim opiskelijalle, joka haluaa opiskelun ohessa kehittää työelämä- ja asiakaspalvelutaitojaan ja tienata rahaa.

Olet hyvä tyyppi ja asiakaspalvelu on sinun juttusi. Hallitset erinomaisesti suomen kielen. Olet luotettava ja oma-aloitteinen ja tartut toimeen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja palkitsevan työympäristön, mukavat työkaverit, kannustavan ilmapiirin, perehdytyksen, reilut talon edut sekä koko työyhteisön tuen. Perehdytämme sinut tehtävään. Palkkaus on tes tai sopimuksen mukaan kokemuksestasi riippuen.

Tunnistitko itsesi? Lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset kysymyksesi osoitteeseen infolahde@k-supermarket.fi viimeistään 24.3. Laita otsikoksi ”palvelutiskimyyjä”. Huomaathan, että täytämme tehtävän heti, kun sopiva henkilö löytyy, joten toimithan ripeästi.

Tervetuloa meille töihin!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kauppiaat Jani ja Niina, KSM Lähde

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin