Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluvastaava Lehdistöautoihin, K Auto Oy Vantaa

Kesko TOIMIHENKILÖ, Suomi: Uusimaa, Vantaa

K-Auton Autologistiikka-yksikkö etsii joukkoonsa määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan ajalle Palveluvastaavaa.

Palveluvastaava vastaa K-Auton lehdistöauto-toiminnoista sekä osallistuu niiden ohella K-Auton autolaskutukseen ja autoverotukseen. Autologistiikka yksikköön kuuluva Lehdistöautot vastaa K-Auton omasta esittelyautokalustosta. Palveluvastaavana tehtäviisi kuuluu esittelyautokaluston hallinta, kunnosta huolehtiminen, autojen luovuttaminen ajoon sekä palautukset asiakkaille, jälleenmyyjille ja eri yhteistyökumppaneille. Autolaskutuksessa tehtäviin kuuluu ajoneuvojen ja niiden autoverojen laskutus jälleenmyyjiltä. Odotamme sinulta kykyä laadukkaaseen asiakaspalveluun, kiinnostusta maahantuomiimme autoihin, tarkkaa päätetyöskentelyä, kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä sekä soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta.

Kyseessä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ajalla 1.7.2020 – 31.1.2021.

Odotamme sinulta:
- Oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta
- Soveltuvaa koulutusta (kaupallinen, tekninen)
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Vähintään C1-luokan ajo-oikeus. D1-luokka katsotaan eduksi.
- Järjestelmällisyyttä ja projektinhallintataitoja
- Hyvät päätetyöskentelytaidot
- Suomen autoverotuksen perusteiden tuntemusta
- Hyvää asiakaspalveluasennetta
- Huolellisuutta ja laadunhallintakykyä
- Kykyä itsenäisesti ohjautuvaan työskentelyyn ja nopeatempoiseen ongelmanratkaisuun
- Microsoft-tuoteperheen sujuvaa hallintaa
- Paineensietokykyä

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- näköalapaikan uusien teknologioiden kehittymiseen autoalalla
- digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmässä ja K-Autolla voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla niin kuluttaja- kuin yrityspuolellakin sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.5.2020 mennessä oheisen linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkajohtaja Mauri Kuutsa, puhelimitse 040 506 99 26 tai sähköpostilla mauri.kuutsa@kesko.fi

-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐ ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa. Maahantuonnin lisäksi K‐Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään. Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä

www.k‐auto.fi

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin