Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Täydennyssuunnittelija K-ryhmään

Kesko ASIANTUNTIJA, Suomi: Helsinki

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa täydennyssuunnittelijaa vastaamaan K-ryhmän kauppojen ennakkotilaamisesta.

Täydennyssuunnittelijana työskentelet Keskon Päivittäistavarakaupan Kaupan toimitusketjun ohjaus ja tuotetäydennys – yksikössä, Kalasatamassa Helsingissä. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastaat erityisesti kauppojen ennakkotilaamisesta mm. kampanjoihin ja sesonkeihin. Varmistat toiminnallasi kaupan tuotesaatavuutta, oikea-aikaisia toimituksia ja arjen sujuvuutta. Teet aktiivista yhteistyötä yhteistyöverkostosi kaupan, oston sekä logistiikan yhteistyötahojen kanssa ja pyrit jatkuvasti parantamaan toimitusketjumme toimintaa. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
• oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta, yhteistyökykyä ja osaamista toiminnan jatkuvaan parantamiseen
• kyvykkyyttä oman toiminnan priorisointiin, paineensietokykyä ja kykyä toimia vaadittujen aikataulujen puitteissa
• kiinnostusta tietojärjestelmiin (ERP, erityisesti SAP ja Excel)
• kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja kiinnostusta myös pieniin yksityiskohtiin
• soveltuvaa korkeakoulututkintoa tekniikan tai kaupan alalta

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta toimitusketjun ohjauksen, logistiikan tai hankinnan tehtävistä sekä SAP-toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmien tuntemusta etenkin kaupan tai elintarviketeollisuuden alalta.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
• mahdollisuuden olla kehittämässä päivittäistavarakaupan toimitusketjusta entistä paremmin kuluttajaa palvelevan
• näköalapaikan toimitusketjun ohjauksen tehtäviin
• haasteellisen ja opettavaisen työkentän, jossa oman työn tulokset näkee konkreettisesti
• tiiviisti toisiaan tukevan työporukan

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, alkaen mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä, kestäen helmikuun loppuun 2021 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Simo Kallio, s-posti simo.kallio@kesko.fi tai puh. 040 1433 630.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 2.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin