Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Terminaalityöntekijä Tampereen alueterminaaliin

Kesko TYÖNTEKIJÄ, Suomi: Tampere

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Tampereen alueterminaaliin terminaalityöntekijää määräaikaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen.

Työt alkavat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.9.2020 ja vuorotteluvapaasijaisuus päättyy 27.2.2021.

Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastaat erityisesti terminaalissa tehtävästä tavarankäsittelystä. Työtä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina ja sitä tehdään eri olosuhteissa, +2 / -20 C.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa nostotyöhön
- Numerotarkkuutta
- Huolellisuutta

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus. Hakijan tulee itse varmistaa oma soveltuvuutensa vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Tarkemmat tiedot vuorotteluvapaan sijaisuudesta: http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvapaa/index.html

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaaliesimies Juhani Suontausta, puh 010 5325563.

Lähetä hakemuksesi 24.7.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin