Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimitusketjun täydennyssuunnittelija K-ryhmään

Kesko ASIANTUNTIJA, Suomi: Helsinki

Toimitusketjun täydennyssuunnittelija K-ryhmään

ETSIMME TÄYDENNYSSUUNNITTELIJAA KESKON PÄIVITTÄISTAVARAKAUPAN TOIMITUSKETJUN OHJAUKSEEN

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa täydennyssuunnittelijaa vastaamaan K-ryhmän varastojen täydennyssuunnittelusta käyttötavaroiden parissa. Työsuhde on vakituinen.

Työskentelet Keskon Käyttötavarakauppaan erikoistuvassa Kauppojen toimitusketjun ohjaus ja tuotetäydennys -yksikössä Helsingin Pitäjänmäessä. Yksikkö vastaa toimialan keskusvarastojen ja K-Citymarket tavaratalojen tuotetäydennyksestä ja toimitusketjun ohjauksesta.

Työtehtävässä vastaat keskusvaraston täydennyksestä, kysynnän ennustamisesta sekä toimitusketjun ohjaamisesta vastuutavarantoimittajiesi ja -tuoteryhmiesi osalta. Teet aktiivista yhteistyötä yhteistyöverkostosi tavarantoimittajien, kaupan, oston sekä logistiikan sisäisten yhteistyötahojen kanssa ja pyrit jatkuvasti parantamaan toimintaa.

Odotamme sinulta:
- kiinnostusta tietojärjestelmiin ja kykyä uuden oppimiseen (ERP, erityisesti SAP ja Excel)
- osaamista kysynnän suunnittelusta ja kiinnostusta datan analysointiin mm. kampanjoihin, sesonkeihin ja tuotelanseerauksiin liittyen
- oma-aloitteista ja innostunutta työskentelyotetta sekä intoa jatkuvaan toiminnan parantamiseen
- kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja olla kiinnostunut myös pienistä yksityiskohdista
- kyvykkyyttä oman toiminnan priorisointiin sekä joustavaa reagointia
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa tekniikan tai kaupan alalta

Arvostamme erityisesti kokemusta päivittäistavarakaupan toimitusketjun ohjaukseen ja logistiikkaan liittyvistä tehtävistä ja osaamista kaupan toiminnoista.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- haasteellisen ja opettavaisen työkentän, jossa oman työn tulokset näkee konkreettisesti
- nuorekkaan, dynaamisen ja toisiaan tukevan työporukan
- mahdollisuuden olla kehittämässä päivittäistavarakaupan toimitusketjusta entistä paremmin ja vastuullisemmin kuluttajaa palveleva

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Jukka Mattila, s-posti jukka.mattila@kesko.fi tai puh. 050 577 6586.
Puhelimitse 26.8. klo 15:00 – 16:00 ja 28.8. klo 15:00 – 16:00

Lähetä hakemuksesi 30.8.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.
--------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin