Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuotehoitaja jälkimarkkinointiin K-Auto Oy, Vantaa

Kesko TOIMIHENKILÖ, Suomi: Vantaa

Oletko aidosti innostunut autoista, varaosalogistiikasta ja -tuotteista, tilaus- ja toimitusketjun hallinnasta ja hyvästä asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haemme K-Auton maahantuonnin jälkimarkkinointiosastolle varaosa- ja varustetiimin vahvistukseksi tuotehoitajaa huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Auto ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tuotehoitajan tehtävässä pääset tukemaan laajaa verkostoamme kaikissa varaosiin ja varusteisiin liittyvissä asioissa, aina päivittäisistä rutiinitoimituksista myös haastavampien tilanteiden selvittelyyn. Olet kiinnostunut alasta, ja autotekniikka on sinulle tuttua. Käytät sujuvasti erilaisia IT-järjestelmiä (SAP R3 ja Dynamics AX osaaminen luetaan eduksi) ja osaat yhdistellä tietoja eri lähteistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja (esim. insinööri-AMK).

Odotamme sinulta:
- oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön
- tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä ottaa vastuuta omasta työstään
- kiinnostusta alaan (edustamiemme merkkien tuntemus katsotaan eduksi)
- soveltuvaa teknistä koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja (esim. insinööri-AMK)
- hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
- positiivista asennetta

Työ meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- näköalapaikan uusien teknologioiden kehittymiseen autoalalla
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen

Meillä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen ajalla elokuu - joulukuu 2020.
Määräaikaisuuden perusteena tilapäinen työvoiman tarve koronavirustilanteen takia.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Anton Pöyry, puh +358 (0)1053 38578.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 7.6.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-Auto on markkinajohtaja Suomessa ja Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä merkkiriippumattomia autoalan palvelukonsepteja.

K-Autolla on jo noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet.
Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin