Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työterveyslääkäri K-ryhmään

Kesko ASIANTUNTIJA, Suomi: Helsinki

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI K-RYHMÄÄN UUDELLE K-KAMPUKSELLE KALASATAMAAN

Haluatko lähteä toteuttamaan Keskon strategiaa yhdessä osaavan ja innostuneen työterveystiimimme kanssa ja tekemään tulevaisuuden työterveyshuoltoa maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä? Keskon omassa työterveyshuollossa sinulla on mahdollisuus työskennellä lähellä liiketoimintaa ja tehdä saumatonta yhteistyötä esimiesten kanssa.

Sinun paikkasi
Vahvistamme joukkoamme ja haemme työterveyslääkäriä Kesko-konsernin omaan työterveyshuoltoon uudelle juuri valmistuvalle työterveysasemallemme K-Kampukselle Kalasatamaan. Konsernina panostamme entistä enemmän systemaattiseen ja ennakoivaan OHS-toimintaan, jolla edistetään työterveys-, työhyvinvointi ja työturvallisuuskokonaisuutta.

Vastaamme keskolaisten kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta pääkaupunkiseudulla. Etsimme ensisijaisesti työterveyshuollon erikoislääkäriä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toimipaikkamme on hyväksytty Helsingin yliopiston erikoistumispaikaksi, joten erikoistuvakin työterveyslääkäri voi tulla kyseeseen. Tehtävä tarjoaa kehittymismahdollisuuksia.

Kehitämme toimintaa asiakaslähtöisesti sekä omassa työterveyshuollossamme että valtakunnallisesti palveluntuottajien kanssa. Nykyiseen osaavaan yksikköömme kuuluu moniammatillinen, mukava joukko työterveyshuollon osaajia: työterveyslääkäreitä, -hoitajia ja työfysioterapeutteja sekä työterveyssihteerit ja työterveyspsykologi. Tiimimme jäsenenä olet valmis laittamaan itsesi peliin ja annat selkeän suunnan. Luotat ihmisiin ja toimit suoraan, avoimesti ja rehellisesti.

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa mielellään työterveyshuollon ylilääkäri Pirjo Anttila (puh. 050 502 6460 tai pirjo.anttila@kesko.fi) tai johtava työterveyslääkäri Johanna Larkio (puh. 050 348 9536 tai johanna.larkio@kesko.fi).

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 15.6.2019 mennessä.

-------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin