Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varaosamyyjä K Caara Oy, Tampere

Kesko TYÖNTEKIJÄ, Suomi: Tampere

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Haemme varaosamyyjää K Caara Oy Tampereen toimipisteeseen. Työ tulee sisältämään varaosamyynnin asiakaspalvelua sekä varastonhallintaan liittyviä tehtäviä. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.

Odotamme sinulta:
- Iloista palveluasennetta, positiivista ja reipasta mieltä
- Oma-aloitteellisuutta
- Taitoa työskennellä sekä tiimissä, että itsenäisesti
- Kykyä sietää painetta
- Työkokemusta varaosamyynnistä
- Sujuvaa suomen kielen taitoa.
- Ajokorttia

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Mukavat työkaverit
- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Mahdollisuuden kehittyä alalla
- Mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Varaosapäällikkö Heikki Korhonen 0504152599.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin 27.9.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

----------

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin