Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastuumyyjä (34 h/vko) Kookenkä Kamppi Helsinki

Kesko TYÖNTEKIJÄ, Suomi: Helsinki

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen ja vastuullisen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Kookenkä Kampissa ylittää asiakkaidemme odotukset. Vastuumyyjänä otat vastuuta myymälän toiminnasta ja sinulla on positiivinen asenne, sekä halu kehittyä työssäsi.

Odotamme sinulta:
- työkokemusta vähittäiskaupasta (mielellään muotialasta)
- iloista asiakaspalveluasennetta
- vastuunottokykyä, esimiestaidot katsotaan eduksi
- valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen työn jalkineiden vähittäiskaupassa
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä hakemuksesi 24.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Tarja Kokkonen, tarja.kokkonen@kookenka.fi.

---------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kookenkä on Suomen suurin koko perheen kenkäerikoiskauppaketju, joka tarjoaa alan arvostetuimmat kenkämerkit asiakkaille, jotka arvostavat laatua ja muodikkuutta.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin