Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kotiutussairaanhoitaja

Keuruun kaupunki Keuruu

Oletko rautaisen ammattitaidon omaava hoitotyön osaaja? Haluatko olla mukana kehittämässä yhteistyötä ikääntyneiden palveluiden ja terveydenhuollon välillä? Etsimme sinua!

Haemme nyt kotiutussairaanhoitajaa Keuruun kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen.
Odotamme sinulta vahvaa sairaanhoidollista osaamista, monipuolista kokemusta hoitotyöstä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja ammattitaitoista otetta asiakkaan hoidontarpeen arviointiin. Lisäksi työssä tarvitaan osaamista ikääntyneiden kuntouttavan hoitotyön suunnitteluun, toteuttamiseen ja seurantaan. Katsomme eduksi kokemuksen akuuttihoidosta ja kotiin vietävistä palveluista.

Kotiutussairaanhoitajan työn tavoitteena ovat ikääntyneiden sujuvat, laadukkaat ja turvalliset kotiutumiset sairaalasta. Kotiutussairaanhoitaja suunnittelee ja järjestää kotiin tarvittavia palveluja sekä vastaa hoidollisesta ensiarvioinnista ja kliinisestä hoitotyöstä kotiutumisen jälkeen. Työhön kuuluu arvioinnin ja hoitotyön lisäksi yhteistyötä kotiuttavan tahon ja läheisten kanssa, sekä palveluneuvontaa kotiin vietävistä palveluista asiakkaan tarpeiden mukaan. Kotiutussairaanhoitaja on myös vastannut kotisaattohoidon suunnittelusta yhteistyössä lääkärin kanssa.

Työ on itsenäistä, mutta yksin ei suinkaan olla. Kotiutushoitaja työskentelee osana moniammatillista voimatiimiä, johon kuuluu kotiutuslähihoitaja, kaksi fysioterapeuttia, palveluohjaaja, muistihoitaja ja voimavarahoitaja. Lisäksi työssä ollaan tiiviissä yhteistyössä kotihoidon ja terveyspalveluiden kanssa.

Työn edellyttämä kelpoisuus on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuus lain 559/1994 2§ mukainen kelpoisuus (sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi työnkuvan kehittämisessä. Haluamme kehittää uudenlaisia toimivia malleja mm. akuuttitilanteiden hoidolliseen arviointiin ja kotiutuvien asiakkaiden tehokuntoutusjaksoihin. Tule mukaan innostuneeseen työyhteisöömme kehittämään palveluita entistä paremmiksi.

Työ on päivätyötä. Työssä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Liitä hakemukseen pätevyyden osoittava tutkintotodistus ja CV. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttp://keuruu.fi
YhteystiedotRiikka Röppänen, kotihoitopäällikkö puh. 0400 537 471
Mari Kolu, vanhustyönjohtaja puh. 040 761 6308
Työpaikan osoiteSeiponniementie 7, 42700 KEURUU
PalkkausKvtes
Työ alkaaSovitusti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/303689/fi_FI
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390196
Työnantajan viite303689

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin