Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ekohiustuotteiden myyjä

KF-Myynti Oy Helsinki

Maailman mukavin työpaikka!

Etsimme 1-2 vakituista ja 2 osa-aikaista myyjää keskustan toimistoomme. Työ sopii uutta uraa etsivälle, nuorille, lomautetuille ja eläkeläisille. Emme edellytä täysi-ikäisyyttä.

Hiusvita on suomalainen, vegaaninen ja luonnonmukainen hiusten hoitosarja. Sarja sisältää shampoon, hoitoaineen, seerumin ja ravintolisän.

Ravintolisä on luonnollinen ravintolisä terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Tuotteesta on hyötyä hiusten, hermoston, ihon, kynsien, lihasten, limakalvojen, rustojen ja sydämen terveyden ylläpitoon. Vastustuskyvyn ylläpidolle Hiusvita on erinomainen tuote osana terveellistä ravitsemusta.

Shampoo on kehitetty ravitsemaan ja vahvistamaan hiuksia. Hoitoaine on kosteuttava ja palauttava tuote, joka on kehitetty käytettäväksi pesun jälkeen. Hiusten pesun viimeistely toteutaan seerumilla, joka hoitaa ja rauhoittaa päänahan ihoa.

Tarjoamme jokaiselle uudelle aloittavalle työntekijälle jo valmiin asiakaskunnan.

Osana myyntitiimiämme tehtävänäsi on tehdä puhelimitse asiakkaalle tarvekartoitus ja tarjota heille tuotteitamme varmalla, asiantuntevalla otteella. Pidämme erityisen tärkeänä, että asiakas saa kokonaisvaltaisen esittelyn tuotteistamme ennen ostopäätöstä.

Saat täyden koulutuksen työhösi, joten aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse. Maksamme työstä alan parhaimman palkkauksen ja provisiot bonuksineen. Mahdollisuus myös etätyöskentelyyn.

Tutustu meihin Facebookissa https://www.facebook.com/KF-Myynti-Oy-334505167303414/
Täytä hakemus www.kf-myynti.fi
WWW-osoitehttp://www.kf-myynti.fi
YhteystiedotMinna Mankila p.045 783 46133
Työpaikan osoiteHämeentie 10 a 3, 00530 HELSINKI
Palkkaustakuupalkka/provisio+bonus kta.10-16€/h
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHETI
Työaikakokoaikatyö, suomen mukavin toimistotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy13.07.2020
Jätä hakemuswww.kf-myynti.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.kf-myynti.fi
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388363

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin