Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistönvälitys Kallio LKV Oy Jyväskylä

Arvostatko itsenäistä työtä? Alan parasta provisiopalkkaa? Oletko sosiaalinen ja terävä ihmisten tarkkailija ja tilaisuuksia joka kivenkolosta kääntävä tilanteiden tulkki?

Kiinteistönvälitys Kallio LKV kaipaa luotettavaa, oivaltavaa, avointa ja rehellistä myyntitykkiä. Kallio LKV haluaa tehdä asioita hieman toisin. Me haluamme olla valo tulevaisuuteen kiinteistönvälityksen melko vahvasti 1900-luvulle taantuneessa ja osittain suorastaan ummehtuneeseen alassa. Kiinteistönvälitys Kallio LKV tavoittelee uusia asiakasta palvelevia toimintamalleja. Kallio LKV haluaa lopettaa alalla vallalle päässeen asiakkaiden perässä juoksemisen. Meillä asiakkaat juoksevat meidän perässämme, koska meillä hyvä laatu kohtaa läpinäkyvän hinnoittelen läpi erinomaisen palvelun laadun ja hintalaatu suhteen. Me haluamme tehdä tulevaisuutta emmekä vain pysytellä perässä aikojen ja vuosien silti hitaasti vieriessä ohi.

Jos haluat mukaan kiinteistönvälityksen mielenkiintoiseen maailmaan, et välttämättä tarvitse mitään koulutusta tai myyntityökokemusta. Jos sinulla sellaista on, se saattaa olla plussa. Toisaalta miinuskin. Jos taas omaat LKV-tutkinnon, se laskettakoon ehdottomasti plussaksi. LKV-tutkinto joka tapauksessa on alalla tänä päivänä välttämätön - ja toisaalta siihen opiskellessa hankit osaamista alasta joka tapauksessa. Kallio LKV kyllä hoitaa LKV-tutkintomaksun, joten siitä ei tarvitse huolehtia.
Kallio LKV ei kaipaa myyntineuvottelijaa/kiinteistönvälittäjää, jolle ominaista on puhua puhumisen ilosta, vääntää ja kääntää faktoja tai asiakkaan tahtoa, kertoa kalavaleita tai mitä hyvänsä vain saadakseen asiakkaalta toimeksiannon tai ostajalta ostotarjoukseen mahdollisimman suuren summan. Ei vaikka hän myisi enemmän kuin muut. Ei vaikka hän tekisi eniten rahaa (lyhytnäköisesti).
Kiinteistönvälitys Kallio LKV etsii asiakaspalvelijaa. Myyvää neuvottelijaa, joka on ensisijaisesti asiakaspalvelija. Luottamus, laatu, avoimuus ja rehellisyys yhdistettynä sosiaalisiin taitoihin ja kykyyn oivaltaa mitä eri asiakkaat haluavat ja kuinka yhdistää heidän tarpeensa siihen, mitä meillä on tarjota.
Välittäjänä meillä sinun on oltava oppimiskykyinen, oma-aloitteinen, itsenäinen, luotettava, hyvät sosiaaliset taidot omaava, kärsivällinen, kykenevä asettamaan omia tavoitteita, niin että myös kykenet viemään ne läpi.
Voit olla nuori ja kokematon tai ihan toisin päin, sillä ei ole väliä, vaan sillä mitä lukee yllä.
Mikäli vielä kiinnostaa alan paras provisio, laadukas, rento Kallio LKV ja itsenäinen työskentely optiolla tehdä rahaa, niin ole ihmeessä yhteydessä.

Haastattelemme hakijat hakemusten saapuessa ja lopetamme haun, kun olemme varmoja, että olemme löytäneet oikean välittäjän.

Yhteydenotot sähköpostitse. Olemme itse yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Hakemukseen ei suotta kaivata kauniita sanoja ja korulauseita tai muutoinkaan mitään, millä ei lopulta ole arvoa. Kirjoita vaikka pari sivua, jos se tulee sydämestä, mutta mikäli kirjoittaminen ei ole juttusi, niin lyhyestä kaunis. Kiitos!

ville.paavolainen@kalliolkv.fi
WWW-osoitehttp://www.kalliolkv.fi
YhteystiedotVille Paavolainen, Puh: 0405541155, ville.paavolainen@kalliolkv.fi
Työpaikan osoiteKauppakatu 5, 40100 JYVÄSKYLÄ
Palkkausprovisio
Työ alkaaheti kun löydämme oikean hakijan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty19.05.2019
Ilmoitusnumero9970437

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin