Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sovelluskehittäjä

Kiipulasäätiö Janakkala

Kiipula on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen osaamiskeskus sekä erilaisten hyvinvointipalvelujen tuottaja. Kiipulan kokonaisuuteen kuuluvat Kiipulan ammattiopisto, Kiipulan yritys- ja majoituspalvelut, Kiipula Gardens ja Avire Oy. Palveluksessamme on noin 500 alan ammattilaista. Toimimme kahdeksallatoista paikkakunnalla Espoosta Ouluun. Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Voit tutustua Kiipulasäätiön toimintaan tarkemmin osoitteessa www.kiipula.fi.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

SOVELLUSKEHITTÄJÄÄ

Tehtäväsi on kehittää ja testata tilastointi- ja raportointijärjestelmiä organisaation toiminnan tueksi. Kehität tietojen yhdistämistä erilaisista tietojärjestelmistä, esimerkiksi toiminnanohjaus- ja taloushallinnon järjestelmistä ja yhdistät ne Microsoftin Power BI -ohjelmaa hyödyntäen tiedolla johtamista tukevaksi informatiiviseksi ja visuaaliseksi raportoinniksi.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulta löytyy vahvaa osaamista Power BI ja Excel -ohjelmista sekä tietokanta- ja data-analytiikasta. Lisäksi toivomme osaamista O365-palveluista, tietovarannoista Primus/Kurre/Wilma/PrimusQuery -opiskelijahallinto-ohjelmasta. Osaat työskennellä uudistuvassa toimintaympäristössä sekä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti että osana erilaisia tiimejä. Kaikkea sinun ei tarvitse osata, mutta työssä menestyäksesi tarvitset halua kehittää myös omaa osaamistasi.

Työsuhde on kokoaikainen (36,75h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan, voit myös esittää palkkatoivomuksesi. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Olisi hienoa, jos pystyt aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 5.5.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi.

Olemme savuton työpaikka.
WWW-osoitehttps://www.kiipula.fi/
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka Kujala p. 040 905 2827/ jukka.kujala(at)kiipula.fi ja tietohallintopäällikkö Kari Vekka p. 050 338 5004/ kari.vekka(at)kiipula.fi.

Hakujärjestelmään liittyvät kysymykset hr@kiipula.fi
Työpaikan osoiteKiipulantie 507, 14200 TURENKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.07.2019, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 7,35
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.05.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://kiipulasaatiorekry.mepco.fi/MepRekry
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9930881
Työnantajan viite31

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin