Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Opinto-ohjaajia

Kiipulasäätiö sr Janakkala

Kiipula on yhteiskunnallisen hyvän tuottaja. Perustehtävämme on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Kokonaisuuteemme kuuluu Kiipulan ammattiopisto, Kiipulan yrityspalvelut, Kiipula Gardens ja Kiipula Guest House. Kuntoutuspalveluitamme toteuttaa puolestaan Avire Oy. Palveluksessamme on noin 500 alan ammattilaista ympäri Suomen.
Löydät lisää toiminnastamme osoitteesta www.kiipula.fi.

Haemme Kiipulan ammattiopistoon kolmea opinto-ohjaajaa Tampereen, Janakkalan ja Lahden toimipaikkoihin

Opinto-ohjaajan tehtävänä on toimia hakeutumisvaiheen markkinointi- ja tiedotustehtävissä, konsultoivassa roolissa tutkinnon suorittamisen suunnittelussa tehden yhteistyötä koulutusalojen vastuuopettajien kanssa sekä kehittää tutkinnon suorittamisen yksilöllisiä polkuja.

Pätevyytenä edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta. Tehtävässä edellytetään opinto-ohjaajan koulutusta. Ammatillisen erityisopettajan pätevyys ja työkokemus tutkintotavoitteisesta koulutuksesta katsotaan eduksi.

Toivomme kokemusta vaativan erityisen tuen opiskelijoiden ohjaus- ja opetustyöstä. Tehtävä edellyttää aktiivista, kehittävää ja itsenäistä työotetta, vahvaa yleistä tietoteknistä osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja.

Tehtäviin valituille tarjoamme jäsenyyden moniammatillisessa työyhteisössämme, kokeneen työtiimin tuen, sekä mahdollisuuden opinto-ohjaajan työn ja itsensä kehittämiseen asiantuntijaorganisaatiossa.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 1.9.2020-31.12.2022.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Kiipulasäätiö on saanut Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Toimimme vastuullisesti ja olemme siitä myös ylpeitä. Unelmamme on yhdenvertainen ja esteetön yhteiskunta, jossa työn tekeminen ja hyvä elämä ovat mahdollisuutena kaikille. Toivomme, että toimintamme on lähellä omia arvojasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme myös joustavuutta, nopeasti erilaisiin tilanteisiin reagointia ja ennen kaikkea tekevää ja positiivista asennetta.

Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Olemme savuton työpaikka.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 20.7.2020 mennessä. Haastattelut järjestetään tiistaina 28.7.2020 Janakkalan toimipaikassa.

Lisätiedot 13.7.2020 alkaen apulaisrehtori Anne Saari anne.saari@kiipula.fi / p. 040 905 2884

Hakujärjestelmään liittyvät kysymykset hr@kiipula.fi
WWW-osoitehttps://www.kiipula.fi/
YhteystiedotLisätiedot 13.7.2020 alkaen apulaisrehtori Anne Saari anne.saari(at)kiipula.fi / p. 040 905 2884

Hakujärjestelmään liittyvät kysymykset hr@kiipula.fi
Työpaikan osoiteKiipulantie 507, 14200 TURENKI
Palkkausyksityisen opetusalan työehtosopimus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.09.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy20.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://kiipulasaatiorekry.mepco.fi/MepRekry
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10386700
Työnantajan viite131

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin