Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja kotihoitoon (Uusintahaku)

Kirkkonummen kunta Kirkkonummi

Hyvinvointia Kirkkonummelaisille

Haemme Kirkkonummen kunnan perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalveluiden kotihoitoon lähihoitajia (useita paikkoja) toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Haemme lähihoitajia myös pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa Rai- pohjaisista hoito- ja palvelusuunnitelmista, osallistuu sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä asiakkaille.
Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Hyödynnämme työssämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työtä tehdään sairaanhoitajavetoisissa tiimeissä. Työn tukena toimivat kotihoidon palvelutarpeen arvioijat, kotiutustiimi, kotihoidon muut tiimit sekä kotihoidon esimiehet.

Tehtävä edellyttää liikkumista kotihoitoalueella ja tämän vuoksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa (lähihoitaja) tai muuta vastaavaa tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran rekisteriin. Kesätyötä voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävät perussairaanhoidon opinnot suoritettuna. Opiskelijan kelpoisuus arvioidaan tapauskohtaisesti.

Molempien kotimaisten kielten suullinen sekä kirjallinen taito sekä Pegasos- ja Hilkka ohjelmien tuntemus on eduksi. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä käytetään koeaikaa

Voimassa oleva LOVE-lääkehoitolupa katsotaan eduksi, lääkehoitoluvan voi suorittaa myös perehdytysaikana työpaikalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus alkaen 2199,29e/kk

Yhdessä-Tillsammans, Tervetuloa meille töihin!

Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä lomakkeella, haku päättyy 6.9.2019 kello 12:00
WWW-osoitehttp://www.kirkkonummi.fi
YhteystiedotLisätietoja kotihoidosta antavat kotihoidon osastonhoitaja Anri Saarivainio puh. 040 126 9789 ja Janette Pietiläinen puh. 040-7728054 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi
Työpaikan osoite., 02400 KIRKKONUMMI
Palkkaus2199,29e/kk
Työ alkaa02.09.2019, sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.09.2019 klo 12:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/245091/fi_FI
Ilmoitus jätetty09.08.2019
Ilmoitusnumero10056322
Työnantajan viite245091

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin