Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suomi toisena kielenä -kouluttajia

KK Valmennuskeskus Oy / Valmennuskeskus Public Helsinki

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Valmennuskeskus Public tuottaa valtakunnallisesti valmennus-, ohjaus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti opiskelijoita ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta. Lisätietoa löydät sivuiltamme osoitteessa www.valmennuskeskuspublic.fi.

Kotoutumiskoulutuksiemme lisääntyessä vahvistamme joukkojamme ja haemme nyt S2-kouluttajia kotoutumiskoulutuksiimme Uudellemaalle. Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen eri tasoisille ryhmille sekä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan tutustuttaminen. Suomen kielen kouluttajiltamme edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, suomen kielen opintoja (60 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (60 op), vähintään 1 vuosi aikaisempaa kokemusta suomen kielen kouluttamisesta aikuisille maahanmuuttajille sekä pedagogista pätevyyttä. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta kotoutumiskoulutuksista sekä suomen kielen luku- ja kirjoitustaidon opettamisesta. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, toiminnalliset menetelmät, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn perheyrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Valmennuskeskus Publicissa vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tukenasi on suomen kielen koulutuksen, pedagogiikan ja testauksen ammattilaiset. Lisäksi pääset aidosti kehittämään kotoutumiskoulutuksiamme ja omaa osaamistasi. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan.
WWW-osoitehttp://www.valmennuskeskuspublic.fi
YhteystiedotTiedusteluihin vastaa Marjo Kumpulainen, marjo.kumpulainen@valmennuskeskus.fi
Työpaikan osoiteTAMMASAARENKATU 1, 00180 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2020
Jätä hakemusHakemuksen voit jättää oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut ja teemme mahdollisesti valinnat jo ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?eceb839a
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461195

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin