Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Etsimme Ouluun sosionomia

KK-Verve Oy Oulu

Tehtävämme on ohjata työelämään ihmisiä, joiden työ- ja toimintakyky vaikeuttaa työhön pääsemistä, siellä pysymistä tai sinne palaamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä ja jalkautuvaa yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Etsimme nyt Sinua sosiaalialan ammattilainen (sosionomi AMK). Oulun toimipaikassamme sinua odottaa monipuolinen työtehtävä. Kartoitat asiakkaan sosiaalista tilannetta ja toimintakykyä sekä ohjaat häntä palveluiden ja etuuksien hakemisessa. Ohjaat sekä yksilöitä että ryhmiä yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa. Arvostamme tuntemustasi kuntoutuksesta, etuuksista ja toiminta-alueemme palvelujärjestelmistä. Toivomme tuntemusta alueemme työmarkkinoista, koulutusmahdollisuuksista sekä kokemusta verkostomaisesta työskentelystä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työelämäkuntoutukseen alan johtavassa organisaatiossa. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Työtä kehittämällä takaamme työsi sujuvuuden ja hyvinvoinnin. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten kannattaa toimia nopeasti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Täytä hakemuksesi 30.4.2021 mennessä.

Lisätietoja sinulle antaa kuntoutuspäällikkö Anu Peltola puhelimitse 040 762 2850 tai sähköpostitse anu.peltola@verve.fi.


Verve on 450 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia 19 paikkakunnalla. Verven omistavat Kuntoutuskeskus Kankaanpää ja Kruunupuisto, joiden taustalla ovat kotimaiset omistajat Kuntoutussairaalasäätiö Kankaanpää ja Punkaharjun kuntoutussairaalasäätiö. Yrityksen tulos jää yritykseen ja sillä kehitetään kuntoutustoimintaa.
WWW-osoitehttps://www.verve.fi
YhteystiedotAnu Peltola, kuntoutuspäällikkö, 040 762 2850, anu.peltola@verve.fi
Työpaikan osoite90120 OULU
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.05.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://web103.reachmee.com/ext/I021/1868/main?site=9&validator=519ef5ad5a27ba1e35c73396b7f11299&lang=FI&rmpage=job&rmjob=24&ref=
Ilmoitus jätetty19.04.2021
Ilmoitusnumero10710270
Työnantajan viite88627624

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin