Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen myyjä

KL-Varaosat Oy Raisio

KL-Varaosat Oy on autovaraosien ja autotarvikkeiden kauppaan erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on n. 15 milj. euroa ja henkilöstön lukumäärä 58. Yhtiö toimii Raisiossa, Tampereella, Vantaalla, Jyväskylässä, Rovaniemellä ja Lahdessa. Kuulumme Kaha-konserniin, jonka liikevaihto on n. 95 milj. euroa ja henkilöstön määrä 220.

Haemme palvelukseemme nyt

AUTOVARAOSIEN TUKKUMYYJÄÄ

Raision toimipaikkaamme.

Olet hyvä asiakaspalvelija ja sinulla on reipas, myyntihenkinen asenne. Autovaraosien tuntemus on tärkeää, ja varaosakaupan kokemus on etu.

Tarjoamme sinulle työympäristöksesi menestyvän yrityksen ja työn maailman parhaiden laatumerkkien parissa.

Säilytämme hakemukset liitteineen rekrytoinnin valmistumiseen saakka, tarkemmat tiedot rekisteristä tai tiedoistasi siellä saat pyytämällä meiltä rekisteriselosteen.
Yhteystiedotrekry@kl-varaosat.fi
Työpaikan osoiteSitomokuja 1, 21200 RAISIO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.09.2019
Jätä hakemusLähetä lyhyt kirjallinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteella rekry@kl-varaosat.fi .Jos haluat lisätietoja, jätä soittopyyntö samaan sähköpostiosoitteeseen.
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061308

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin