Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntineuvottelija (kesätyö)

Kojamo Oyj Oulu

Haemme myyntineuvottelijaa kesätöihin Ouluun

Tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.
Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Kojamo on palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu Kojamon menestymiseen Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa (https://kojamo.fi/tyopaikka/vastuullinen-kesaduuni/) ja yritykseen työnantajana (https://kojamo.fi/tyopaikka/).

Myyntineuvottelija - kesätöissä Kojamossa

Myyntineuvottelijan tehtävänä on asuntojen ja toimitilojen markkinointi sekä vuokraus. Tehtävään liittyy asukasvalintaa, asuntojen esittelyä kohteessa sekä vuokraustietojärjestelmän käyttöä. Myynti- ja asiakaspalvelutaidot sekä oman työn organisointi ovat tässä tehtävässä tärkeässä roolissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja myynnillistä otetta. Toimit luontevasti ihmisten kanssa ja sinulla on positiivinen ote työntekoon. Ajokortti on välttämätön, mutta auto löytyy talon puolesta. Kokemus kameran käytöstä on eduksi.

Toivomme, että liityt kahdentoista hengen osaavaan Oulun Lumo-kotikeskuksen tiimiimme toukokuun alussa ja pystyt tekemään töitä elokuun loppuun asti. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Saaristonkatu 2, 90100 Oulu.

Tarjolla kesäromanssi 2019

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle
- määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
- hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
- mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
- osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta
- vähintään 18 vuoden ikää
- reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
- mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta toivomme myös joustoa tilanteen niin vaatiessa.

Kesätöiden haku:
Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2019!
Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoliväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä.

Lisätietoja
Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat: asiakaspalvelupäällikkö Sari Penttilä, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-14 (ajalla 15.1.-27.2.), puh. 020 508 4902
Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2019 -ryhmään Facebookissa (https://www.facebook.com/groups/136086250406474/), jonka kautta on mahdollista esittää kysymyksiä kesätöihin liittyen. Instagramin kautta voit tutustua Kojamon arjen sankareihin (https://www.instagram.com/kojamofi/). ja tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.
WWW-osoitehttp://www.kojamo.fi
YhteystiedotTehtäväkohtaisia lisätietoja saat: asiakaspalvelupäällikkö Sari Penttilä, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-14 (ajalla 15.1.-27.2.), puh. 020 508 4902
Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi
Työpaikan osoiteSaaristonkatu 2, 90100 OULU
Palkkauskesätyöntekijän palkkaus
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa2.5.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy28.02.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://kojamo.fi/uutinen/muut-uutiset/2019/01/haemme-myyntineuvottelijoita-kesatoihin-eri-puolille-suomea/
Ilmoitus jätetty17.01.2019
Ilmoitusnumero9820498

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin