Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Kommunikointikeskus Arki Oy Vantaa

Hei kaikki puheterapeutit, niin kokeneet kuin uudetkin tulokkaat. Kommunikointikeskus Arjen iloinen porukka kaipaa lisää tekijöitä!


Kommunikointikeskus Arki Oy on kommunikoinnin ja vuorovaikutuksen kehittämisen erityisosaamiskeskus, jossa kuntoutuksen lähtökohtana on asiakkaiden arkikommunikoinnin sujuvuus ja lähiyhteisöjen ohjaaminen. Erityisen lähellä Arjen sydäntä on vuorovaikutuksen kuntoutus sekä ympäristöjen ohjaaminen ja teemmekin yhteistyötä Kehitysvammaliitto Tikoteekin kanssa tällä saralla.

Me Kommunikointikeskus Arjessa uskomme, että työssä pitää tuntea onnistumista ja iloa. Sen vuoksi meillä terapeuttien työhyvinvointi ja ammatillinen tukeminen ovat erityisen tärkeitä.
Meillä on iloinen ja positiivinen työyhteisö, jossa työntekijällä on hyvä ja turvallinen olo työskennellä ja kehittää omaa ammattitaitoaan sekä yrityksemme toimintaa.

Toimipisteemme sijaitsevat Itä-Vantaalla Havukoskella ja Länsi-Vantaalla Rajatorpassa. Haemme työntekijää Itä-Vantaan toimipisteiseen. Asiakaskäynnit tapahtuvat useimmiten asiakkaan arkiympäristöissä: kotona, ryhmäkodissa, päiväkodissa, koulussa tai toimintakeskuksissa, joten työskentely voi olla lähellä myös omaa kotiasi. Terapeuttimme työskentelevät Vantaan lisäksi Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Tuusulassa, Sipoossa, Porvoossa. Käytössämme on sekä liikkuvan työn tarpeisiin mukautuvat että etäterapiaan sopivat työskentelyvälineet.

Etsimme työntekijöitä, jotka ovat kiinnostuneet etenkin vuorovaikutuksen pulmien kuntoutuksesta, AAC:ta, ympäristöjen ohjaamisesta ja yhteisöllisestä kuntoutusotteesta. Mikäli olet vasta valmistunut, saisit palveluksessamme hyvän opastuksen ja tuen työurasi alkumetreillä. Alkuvaiheessa meillä on vahva tuki sekä esimiehen puolelta että kokeneen kollegan mentoroinnin turvin. Työntekijänä sinulla on mahdollisuus tehdä tarvittaessa lyhennettyä työaikaa ja vaikuttaa halutessasi omaan palkkaasi. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää kuntoutusta ja siksi työntekijöiden jatkokouluttautuminen asiakkaiden tarpeiden mukaisesti on meillä tärkeää. Yritykseni tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon sekä työnohjausta.

Tarjoamme sinulle
kokopäivätyön
mahdollisuuden tehdä myös lyhennettyä työaikaa
kilpailukykyisen palkan
joustavat työajat
ajanmukaiset työskentelyvälineet
hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja hakeutua lisäkoulutuksiin
kilometrikorvaukset
hyvän työhön opastuksen ja työyhteisön tuen
säännöllisen mentoroinnin
työnohjauksen

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä!

Työn aloittamisen vaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lain (504/2002) mukaisesti rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista ja työn aloittamista.
WWW-osoitehttp://kommunikointikeskusarki.fi
YhteystiedotKati Malvila, 050 552 7352, kati@kommunikointikeskusarki.fi
Työpaikan osoiteVirsutie 4-6, 01390 VANTAA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.11.2021 klo 23:59
Jätä hakemuskati@kommunikointikeskusarki.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://kommunikointikeskusarki.fi/rekrytointi/
Ilmoitus jätetty01.08.2021
Ilmoitusnumero10874434

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

46 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin