Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin hakutuloksiin
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Korjaamoyrittäjä

Konekorjaamo A. Nukarinen Oy Alavus

Myydään liiketoimintakaupalla Konekorjaamo A. Nukarinen Oy Alavudelta eläköitymisen vuoksi. Yritys on perustettu vuonna 1975 ja vuonna 2006 yhtiömuoto on muutettu osakeyhtiöksi. Yrityksessä työskentelee yrittäjäpariskunnan lisäksi kaksi kokoaikaista työntekijää.
Liikevaihto viimeisellä tilikaudella on ollut n. 800 000 €.
Yritys toimii omissa 550 m2 tiloissa, joissa on mahdollista jatkaa liiketoimintaa vuokralla. Vuokran suuruus on 1 000 € sisältäen lämmityksen. Sähkö ja vesi maksetaan erikseen kulutuksen mukaan.
Korjaamossa huolletaan ja korjataan traktoreita ja maansiirtokoneita. Yrityksellä on Rotatorin kanssa huoltosopimus. Lisäksi on myös muiden yksittäisten tavarantoimittajien kanssa sopimuksia. Sopimukset eivät automaattisesti siirry liiketoimintakaupassa uudelle jatkajalle, vaan ne pitää neuvotella uudestaan.
Liiketoimintakauppaan kuuluu varaosavarasto, koneet ja laitteet, kalusto ja asiakasrekisteri.
Nykyinen yrittäjä on valmis auttamaan uutta jatkajaa toiminnan alkuun saattamisessa ja työskentelemään sovitun ajan palkkatyöläisenä. Yrittäjä on myös valmis tulemaan rahoituksessa vastaan.
YhteystiedotLisätiedot Arvo Nukarinen p. 040 056 5480
Työpaikan osoiteNukarisentie 32, 63400 ALAVUS AS
Palkkausyrittäjän tulo
Työ alkaasop. muk.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty28.06.2013
Ilmoitusnumero8271749

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

909 päivää sitten

Katso myös nämä paikat:

Takaisin hakutuloksiin