Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Inside Sales

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy Espoo

Inside Sales -tehtävät
Haemme kahta henkilöä kehittämään ja toteuttamaan Inside Sales -toimintoja


YOU want fresh inspiration for your career.

Oletko kaupallisen tai teknisen alan osaaja, jolle myynti on intohimo? Jos sinulla on jo hieman kokemusta myynnin tai asiakaspalvelun parista sekä kehittymistavoitteellinen asenne, tämä voi olla sinun paikkasi!

Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin henkilöiden kanssa. Tehtävääsi kuuluu esimerkiksi olemassa olevien asiakkaiden kontaktoiminen niin puhelimitse kuin sähköisin työkaluin, liidien etsintä ja tuotteidemme myyminen. Lisäksi pääset kehittämään myynnin prosesseja tuomalla aktiivisesti palautetta asiakasrajapinnasta. Olet oma-aloitteinen, myyntihenkinen ja heittäytymiskykyinen sekä haluat oppia jatkuvasti uutta. Hoidat tehtävää Espoon toimistollamme Keilarannassa.


WE offer you a platform for your personal success.

Tämä tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittää taitojasi B2B-myynnin parissa ja olla yhteyksissä Suomen johtaviin yrityksiin. Saat tehtävässäsi paljon sekä vapautta että vastuuta, ja pääset myös vaikuttamaan konkreettisesti asioihin ja hiomaan prosesseja kokeneempien myyjien opastuksella. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä vahvan ja tunnetun kansainvälisen organisaation tuen.


Ota yhteyttä!
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Marja Viitanen, puh. 050 390 3546, marja.viitanen@konicaminolta.fi

Tartu tilaisuuteen!
Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@konicaminolta.fi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.Konica Minolta on innovatiivisten liiketoiminta- ja IT-ratkaisujen kiehtova tuotemerkki sekä johtava yritysten dokumentin- ja tulostuksenhallinnan kokonaisratkaisujen toimittaja B2B-markkinoilla. Palkitut ratkaisumme on suunniteltu optimoimaan tuottavuus, parantamaan työn tehokkuutta, vähentämään kustannuksia ja niiden ympäristövaikutuksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta olemme saaneet luotettavan kumppanin maineen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n toimistot sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Yrityskulttuurimme antaa luoville ideoille tilaa kukoistaa ja henkilöstöllemme mahdollisuuden syventää ammatillista osaamistaan. Menestyksemme lähtee ensisijaisesti omistautuneista ja tyytyväisistä työntekijöistä, jotka nauttivat vastuun kantamisesta, ottavat innolla vastaan uudet haasteet ja ovat valmiita tekemään aloitteita. Intohimo ja määrätietoisuus ovat välttämättömiä merkityksellisen hyödyn tuottamiseksi asiakkaidemme liiketoiminnalle. Liity joukkoomme rakentamaan tulevaisuuden menestystarinoita! www.konicaminolta.fi

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin