Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Koski Tapani Laihia

Haemme henkilökohtaista avustajaa Laihialle auttamaan äitiämme, Caritaa, joka on nuorekas 84 vuotias. Hän on tarkka tavoistaan ja hyvän rutiinin omaava seniori.

Edellytyksemme on, että muutat asumaan samaan omakotitaloon, omaan huoneeseesi. Sinulle tarjotaan siis täyshoitoetu. Meillä on tilava, siisti ja lämminhenkinen koti kaikkine mukavuuksineen; 3 vierashuonetta, aina-valmis sauna, iso olohuone, lämmitetty ulkoterassi kaasugrilleineen, nopea internet yhteys, suuret nurmi-alueet kotimme ympärillä jne. Tarvittaessa sinulle tarjotaan auto käyttöösi kaupassa käyntiin jne.

Carita on kolmekielinen ja ymmärtää hyvin suomea, ruotsia ja englantia. Ajatus kulkee hyvin, mutta aivoinfarktin jälkeen puheen tuottaminen on vaikeaa. Keskusteluissa asioista päästään kuitenkin useimmiten perille kysymyksiä kysymällä ja poissulkemalla eri aihepiirejä/asioita. Käsimerkitkin auttavat hyvin kommunikointia. Liikkumisen suhteen tilanne on tällä hetkellä se, että Carita liikkuu rollaattorilla itsenäisesti, mutta on hyvä varmistaa, että kaatumisia ei tule.

Oletko sinä se auttamishaluinen, sosiaalinen, rehellinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen henkilö, joka voisi auttaa meidän äitiämme? Ennen hän on ollut se, joka auttaa muita. Hän ansaitsee hyvän, ymmärtäväisen ja lojaalin avustajan.
Työtä tehdään pääsääntöisesti Caritan kotona, mutta joskus myös matkoilla (esim mökillä). Reissussa voidaan joskus olla muutama yö tilanteen mukaan. Aviomies on aktiivinen työnsä puolesta ja liikkuu paljon.

Caritaa voit auttaa pukeutumaan, liikkumaan (rollaattorilla/rullatuolilla), treenaamisessa, ruokailussa, ulkona käynneissä ja muissa päivittäisissä kotiaskareissa. Työtehtävät sekä työn määrä vaihtelee Caritan silloisten yksilöllisten tarpeiden mukaan. Avustat Caritaa selviytymään niissä tehtävissä ja asioissa, jotka hän muuten tekisi itse, mutta ei sairautensa takia siihen pysty.

Tämä on täysaikatyö, mutta otamme myös huomioon toiveesi ja elämäntilanteesi. Työtä tehdään kaikkina päivinä, mutta ne jakautuvat kuitenkin täysipäiväisesti (8h) työskentelevän henkilön kanssa. Koeajan jälkeen tästä roolista tulee kiinteä työpaikka Sinulle.

Henkilökohtaisen avustajan työhön ei ole tutkintovaatimusta. Voit siis hakea tehtävää, vaikka sinulla ei vielä olisi työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta asenteesi ja työskentelytapasi sopivat henkilökohtaisen avustajan työhön. Arvostamme luotettavaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Aiempi kokemus hoitoalalta on kuitenkin eduksi.
Merkityksellistä työtä: työsi avulla apua ja hoitoa tarvitseva ihminen voi elää kotonaan omannäköistä, täyttä elämää.

Palkkio työstä on: 1250€, josta osa on täysihoitoetua. Tämän arvo on 530 €/kk. Täysihoitoetu eli asunnon, ravinnon, valon ja lämmön sisältävän edun arvo on tämä 530 € kuukaudessa yhdessä huoneessa ja loput 720 € on palkkaa. Hyvä tässä yhtälössä on se, että sinulla ei ole mitään omia merkittäviä kulueriä kuten asuminen ja aterioinnit.

Tule rakentamaan Caritan hyvää ja nautinnollista kotielämää yhdessä!
Jätä hakemuksesi osoitteeseen: tapani.koski@laihianmallas.fi, tai soita 0400-364542
YhteystiedotTapani Koski, Puh: 0400364542, tapani.koski@laihianmallas.fi
Työpaikan osoiteLänsitie 377, 66400 LAIHIA
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Haku päättyy23.07.2020 klo 23:59
Ilmoitus jätetty23.06.2020
Ilmoitusnumero10382061

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin