Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lapsiperhetyöntekijä/ Sosionomi

Koti- ja hoivapalvelut Hyvinvointia Kotiin Oy Kouvola

Koti- ja hoivapalvelut Hyvinvointia Kotiin Oy on kasvava koti- ja hoivapalveluiden tuottaja, jonka omistajat Suomen 4H-Liitto ja Kaakkois-Suomen 4H-yhdistykset käyttävät yhtiöstä saatavan tuoton Suomen nuorten koulutus- ja työllistämistoimintaan. Toimimme Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella.

Haemme nyt asiakkaan kotona tapahtuvaan lapsiperhetyöhön SOSIONOMIA Pohjois-Kymenlaakson alueelle.

Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja motivoidut itsenäisestä työstä. Arvostat läsnäoloa ja asiakkaan aitoa ja kiireetöntä kohtaamista. Tarvitset työtehtävän hoitamiseen omaa autoa. Työ on pääsääntöisesti iltaan ja viikkonloppuihin painottuvaa osa-aikatyötä. Tehtävän vastastaanottaminen edellyttää rikostaustaselvityksen esittämistä.

Pohjois-Kymenlaakson toimipisteemme sijaitsee Kouvolan ydinkeskustassa, jossa tukenasi on lähiesimies ja 30 hengen työryhmä. Hakemukset osoitteeseen tiina.vesanen (at) hyvinvointiakotiin.fi. Voit tutustua yritykseen osoitteessa www.hyvinvointiakotiin.fi.
WWW-osoitehttp://www.hyvinvointiakotiin.fi/
YhteystiedotTiina Vesanen, aluepäällikkö, p. 020 7931 466, tiina.vesanen@hyvinvointiakotiin.fi
Työpaikan osoiteKauppalankatu 5 A 9, 45100 KOUVOLA
PalkkausYks.sos.palvelualan TES
Työ alkaaHeti
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty23.08.2019
Ilmoitusnumero10073531

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin