Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Muu lastenhoitotyöntekijä

Kotihoito Lähellä Oy Turku

Kotihoito Lähellä Oy on 1.2.2018 toimintansa aloittanut yritys, joka tarjoaa kotihoidon, kotisairaanhoidon sekä kotisiivouksen palveluita Turussa, Kaarinassa, Liedossa, Raisiossa ja Naantalissa. Työnantajina olemme joustavia ja nuorekkaita, sekä meille on tärkeää työssä viihtyminen.

Etsimme joukkoomme nyt lapsiperheissä työskentelevää lähihoitajaa/lastenohjaajaa vuoden sijaisuuteen (mahdollisuus myös jatkaa sopimusta tämän jälkeen). Työ on itsenäistä ja työajat työntekijän itse sovittavissa asiakkaiden kanssa. Työ tapahtuu arkisin klo. 7-18 välisellä ajalla, mutta mahdollisesti asiakkaita voi tulla myös ilta-aikoihin.

Työ tapahtuu asiakkaiden kotona ja sijoittuu Turun seudulle ja lähikuntiin, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Asiakkaina meillä on lapsiperheitä, joissa työskennellään vanhempien apuna ja vanhempien jaksamista tukien. Työ sisältää mm. lastenhoitoa, kodinaskareita, arjen toiminnoissa avustamista ja neuvontaa.

Odotamme sinulta sosiaalisuutta ja reippautta tarttua uusiin haasteisiin. Työ vaatii joustavuutta ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voit aloittaa viimeistään marraskuun alussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen mia.merilainen@kotihoitolahella.fi
WWW-osoitehttp://www.kotihoitolahella.fi
YhteystiedotMia Meriläinen, Puh: 044-9886412, 044-9886412, mia.merilainen@kotihoitolahella.fi
Työpaikan osoiteKousankatu 1, 20610 TURKU
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaTyöhön perehdytys alkaa marraskuussa
Työaikamuu osa-aikatyö, Pääsääntöisesti arkisin klo. 7-18 välillä
Työn kesto6 - 12 kk, Äitiysloman sijaisuus
Haku päättyy01.11.2019
Ilmoitus jätetty17.09.2019
Ilmoitusnumero10103089

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin