Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Kotihoito Päiväkumpu Oy Helsinki

Kotihoito Päiväkumpu kuuluu elämäniloa tuottavaan Hoitokoti Päiväkumpu -konserniin. Olemme suomalainen perheyritys, jonka sisällä toimii kuusi hoitokotia sekä kotihoito- ja kotisiivousyritykset.

Etsimme nyt kotihoidon puolelle aktiivista ja itsenäisen työotteen omaavaa sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työhön kuuluu esimiehen sijaistusta, joten hakijalta toivotaan esimiestyön kokemusta.

Päiväkummussa asiakkaat hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja hoitajilla on aikaa aidosti kohdata asiakkaat ja perheet jokaisella käynnillä. Hoidamme asiakkaita koko pääkaupunkiseudulla, joten ajokortti ja hyvä ajotaito ovat välttämättömiä. Edellytämme lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa. Myös ruotsin ja englannin kielten osaamisesta on hyötyä. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, vuoden jokaisena päivänä, mutta sairaanhoitajat työskentelevät pääsääntöisesti vain arkiaamuisin.

Päiväkummussa toimitaan elämänilon toimintafilosofian mukaisesti, mikä tarkoittaa asiakkaiden ihmisarvon ja elämänlaadun kunnioittamista. Meille tullaan ja meiltä lähdetään hyvällä mielellä. Toteutamme laadukasta kotipalvelua sekä kotisairaanhoitoa, mutta hoidollisten asioiden lisäksi haluamme toteuttaa asiakkaiden ja perheiden kaikki toiveet. Meillä on asiakkaita kaikissa ikäryhmissä, joten halutessasi pääset hoitamaan myös lapsia. Asiakkaamme ovat todella tyytyväisiä meiltä saamaansa hoitoon. Työtehtävistä riippuen, tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Päiväkummussa paitsi asiakkaista, myös työntekijöistä huolehditaan hyvin. Tarjoamme hoitajillemme palkan lisäksi lounas- liikunta- ja kulttuuriseteliedut ja olemme valmiita joustamaan muuttuvien elämäntilanteiden mukana. Hoitajille järjestetään yhteisiä illanviettoja ja he saavat vaikuttaa työvuorosuunnitteluun todella paljon, mikä helpottaa työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Oheisten linkkien takaa löydät tietoa toiminnastamme Päiväkummussa:
https://www.kotihoitopaivakumpu.fi/tyopaikat/
https://www.youtube.com/embed/E_N0JG-EH84

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista nimellä Kotihoito Päiväkumpu!
WWW-osoitehttp://www.kotihoitopaivakumpu.fi
YhteystiedotTuula Halme
tuula.halme@kotihoitopaivakumpu.fi
045 636 1252
Työpaikan osoite00240 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.07.2019 klo 16:00
Jätä hakemustuula.halme@kotihoitopaivakumpu.fi
Ilmoitus jätetty11.06.2019
Ilmoitusnumero9997925

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin