Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistönhoitaja Keravalle

Kotikatu Oy Kerava

Haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA Keravalle

Huolehdit asiakaskiinteistöjemme ulkoalueista vuodenaikojen mukaan: kesällä tehtäviisi kuuluu nurmikonleikkuu, syksyllä lehdennosto, talvella lumityöt ja keväällä hiekannosto. Tehtäviin kuuluu myös muita kiinteistöjen ulkoalueiden siivoustehtäviä.

Menestyksen avaimet tehtävään

Tehtävässä menestyminen edellyttää ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Kokemus viheraluetöistä on plussaa, tärkeintä kuitenkin on asenne ja halua oppia.

Miksi meille? Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn kasvavassa ja vakaassa yrityksessä. Pääset mukaan osaavaan ja rentoon porukkaan sekä esimiehen tuen työllesi. Teemme töitä laadukkailla työvälineillä. Meillä on mahdollisuus kehittyä työssä ja edetä urallasi.

Miten tästä eteenpäin? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 7.6. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Utukka, p. 040 667 0908.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 115 M€ ja se toimii nyt noin 1500 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.
WWW-osoitehttp://www.kotikatu.fi
YhteystiedotTommi Utukka, p. 040 667 0908.
Työpaikan osoite04260 KERAVA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan heti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.06.2020 klo 23:59
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6c906da0
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354458

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin