Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

Kotikatu Oy Helsinki

Etsimme iloisella palveluasenteella töitä tekevää

SIIVOOJAA

Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme porras- ja yleistilojen (esim. saunatilojen) siivous. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Siivottavat kohteet sijaitsevat Länsi-Helsingissä mm. Konalassa ja Munkkiniemessä.

Onnistut tehtävässä erinomaisesti, jos sinulla on sujuva suomen kielen taito, B-ajokortti ja hyvä peruskunto. Aiempi siivouskokemus on plussaa, mutta arvostamme enemmän asennetta ja oppimishalua siivoustyötä kohtaan

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön. Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viivyttelemättä sähköisen hakulomakkeen kautta. Hakuaika päättyy 7.7.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Siru Rautiainen, p. 050 353 3629

Kh-Kiinteistöpalvelut on nyt Kotikatu. Olemme merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1100 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.
WWW-osoitehttp://www.kotikatu.fi
YhteystiedotSiru Rautiainen, p. 050 353 3629
Työpaikan osoite00370 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan heti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.07.2019 klo 23:59
Jätä hakemusTäytä hakemuksesi oheisen linkin kautta.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?269848fe
Ilmoitus jätetty13.06.2019
Ilmoitusnumero10000027

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin