Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja/kiinteistönhoitaja

Kotikatu Oy Helsinki

Haemme SIIVOOJAA/KIINTEISTÖNHOITAJAA

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden hoitoon liittyviä tehtäviä, siivousta ja pieniä huoltotehtäviä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Kohteet sijaitsevat Helsingin keskustan alueella.

Toivomme hakijoilta reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja palveluasennetta. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on eduksi, kuitenkin tärkeintä on halu oppia ja tehdä fyysistä työtä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön. Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.10. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Heräsikö kysyttävää? Johanna Blomqvist kertoo mielellään lisää tehtävästä. Johannan tavoitat numerosta 045 636 1882.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1200 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.
WWW-osoitehttp://www.kotikatu.fi
YhteystiedotJohanna Blomqvist, p. 045 636 1882.
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan heti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.10.2019 klo 23:59
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?50e9fe11
Ilmoitus jätetty11.09.2019
Ilmoitusnumero10095968

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin