Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimistosihteeri

Kotikatu Oy Helsinki

Haemme palveluhenkistä

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Toimistosihteerinä olet yksi avainhenkilöistämme, joka tarjoaa ensiluokkaista asiakaspalvelua kaikille asiakkaillemme asiakasyhtiöidemme asukkaista isännöitsijöihin ja hallituksen puheenjohtajiin. Myös yhteydenpito sisäisten asiakkaiden eli kiinteistönhoitajien ja siivoojien kanssa hoituu hymyssä suin. Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja kasvokkain, asiakkaiden ongelmanratkaisua, huoltopyyntöjen käsittelyä, avainhallintaa, järjestelmien ylläpitoa, sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Laivasillankadulla, mutta sinulla on valmius työskennellä myös toisessa toimipisteessämme Messeniuksenkadulla.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja iloista palveluasennetta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja opit uusia järjestelmiä helposti. Oma-aloitteinen tiimipelurikin pitäisi olla. Jos nautit monipuolisesta tekemisestä ja viihdyt asiakaspalvelutyössä, paikka voi olla juuri sinulle!

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön. Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 31.8.

Mikäli kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä Satu Hannulaan, p. 050 446 1766.

Kh-Kiinteistöpalvelut on nyt Kotikatu. Olemme merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme ja hoidamme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1100 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.
WWW-osoitehttp://www.kotikatu.fi
YhteystiedotSatu Hannula, p. 050 446 1766.
Työpaikan osoite00140 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan heti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2019 klo 23:59
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?98a3e287
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10059763

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin