Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kotisiivooja

Kotipalvelu Aitoapu Oy Rovaniemi

Tervetuloa ripeä, ihmisläheinen ja luotettava ikäihmisten ystävä mukavaan työporukkaamme!

Teemme kotisiivouksia pääosin ikäihmisten kodeissa. Peruslupauksemme on, että asiakkaan siivouksia hoitaa pääsääntöisesti aina sama työntekijä. Näin syntyy asiakassuhteita, joissa työntekijää odotetaan innolla tulevaksi ja omaistenkin on mukavaa toimia tutun ihmisen kanssa. Hyvä suomenkielen taito on tärkeä. Jonkin verran on työikäisten perheiden kotien siivouksia.

Siivousten lisäksi osalla asiakkaita tehdään monenlaisia arkisia aputoimia: pestään pyykkejä, siivoillaan vinttiä, järjestellään valokuvia, käydään kaupassa, laitetaan ruokaa jne. Toimimme siis omaisten apuna ja rinnalla osana ikäihmisen turvaverkostoa. Meillä ei ryntäillä, eikä säntäillä eli asiakkaan kohtaaminen on keskeinen osa palveluamme. Jaksamme ja ehdimme siis myös seurustella työn lomassa ja silti tehdä ensiluokkaista siivousjälkeä.

Työaika on arkisin klo 8-17 välillä, pääosin klo 9-15. Suurin osa työstä tehdään pareittain, osa yksin asiakkaan toivomuksesta tai jos koti on hyvin pieni. Tuntimäärä voi kuukausittain vaihdella 40-100 h välillä, myös omien toiveidesi mukaan. Voit halutessasi tehdä vain tiettyjä viikonpäiviä tai vaikka vain aamupäiviä jne. Alkuvaiheessa olet koko ajan työparin kanssa ja saat yksityiskohtaisen opastuksen työhön.

Työhön valittavalta edellytetään ajokorttia ja omaa autoa. Hyvää fyysinen kunto (pitää pystyä kumartumaan, polvistumaan, kantamaan mattoja, pesemään ikkunoita jne.) on perusvaatimus eli liikunnallinen elämäntapa ja ymmärrys ergonomisista työasennoista ovat hyviä ominaisuuksia. Osa päivistä on ihan normaaleja fyysiseltä rasitukseltaan, osa raskaampia. Pääosin työ on normaalia kodin siivoustyötä

Tällä hetkellä työporukkamme kokonaisuus on sellainen, että tarvitsemme ehdottomasti mukaan omalla autolla liikkuvan työntekijän. Päivittäin maksetaan asiakkaiden välisistä kilometreistä korvaus. Sovellamme 3 kk koeaikaa toistaiseksi palkattavalle henkilölle. Myös halutessasi määräaikainen sopimus on mahdollinen.

Laita hakemus 6.3.2020. mennessä, CV ja mahdollisen suosittelijan yhteystiedot kotipalvelu@aitoapu.fi. Puhelinkyselyihin vastaan arkisin klo 8-18, p. 0400 543 277.
WWW-osoitehttps://www.aitoapu.fi/
YhteystiedotKirsti Ryytty-Tuominen, Puh: +358400543277, kotipalvelu@aitoapu.fi
Työpaikan osoite96100 ROVANIEMI
PalkkausTES tai sop. muk.
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaahuhti-toukokuussa
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty15.02.2020
Ilmoitusnumero10267809

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

51 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin