Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kotisiivooja

Kotisiivous Päiväkumpu Oy Helsinki

Kotisiivous Päiväkumpu hakee siivoojia/kodinhoitajia kokoaikatyöhön.

Kotisiivous Päiväkumpu Oy kuuluu suomalaiseen Hoitokoti Päiväkumpu -konserniin. Tuotamme elämäniloa tuottavia hoitokoti-, koti- ja siivouspalveluita pääkaupunkiseudulla.

Työ on yksityiskodeissa tapahtuvaa kodinhoitoa/siivousta arkisin klo 8-17 välillä. Työtä tehdään yksin tai parin kanssa. Tyypilliset asiakkaamme ovat sinkkutalouksia, lapsiperheitä ja ikääntyneitä sekä pieneltä osin yrityksiä. Työtä tehdään useimmiten asiakkaan omilla kotisiivousvälineillä. Kohteet sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Perehdytämme työhön.

Etsimme energiseen joukkoomme reippaita ja luotettavia, aktiivisen työotteen omaavia, asiakaspalvelijoita. Aikaisempi kokemus ja/tai alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kotisiivous on työtä, jolla on oikeasti merkitystä! Monelle asiakkaalle meidän käyntimme on arjen pelastus ja meiltä saatu apu on korvaamattoman tärkeää.

Korvaamme sinulle matkakuluja ja asiakkaiden välillä kuluvaa aikaa. Työntekijät liikkuvat joko omalla- tai yrityksen autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Käynnit suunnitellaan sen mukaan, miten liikut.

Työtehtävät edellyttävät suomen kielen taitoa.

Hoitokoti Päiväkumpu on savuton työyhteisö, jossa työhöntulotarkastus sisältää huumeseulan. Tarjoamme rokotussuojan tartuntalain mukaisesti.

Käy tutustumassa yritykseemme osoitteessa www.kotisiivouspaivakumpu.fi

Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
YhteystiedotAsiakassuhdevastaava
Anne-Mari Ahtiainen
p. 050-4213789
Työpaikan osoite00240 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.07.2019 klo 16:00
Jätä hakemusinfo@kotisiivouspaivakumpu.fi tai nettisivujen kautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.kotisiivouspaivakumpu.fi/luottosiivoojan-avoimet-tyopaikat-paivakumpu/
Ilmoitus jätetty11.06.2019
Ilmoitusnumero9997935

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin