Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiedustaja Kajaani

KotiSun Oy Kajaani

Tarve käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemärisaneeraukseen on tänä päivänä entistä ajankohtaisempaa valtaosalle Suomen pientaloista. Suurin osa suomalaisista pientaloista on rakennettu ennen 2000-lukua, jolloin putkistojen materiaalina on käytetty yleisimmin joko kuparia, valurautaa tai muuta metallia. Näille materiaaleille on tyypillistä tukkeutuminen, syöpyminen ja muu haurastuminen ajan myötä. Myös muoviputkilla toteutetuissa putkistoissa ja betoniviemäreissä on havaittu tänä päivänä ongelmia. Vakuutusyhtiöiden korvaussumma vesivahingoista on vuosittain jo yli 150 miljoonaa euroa.

Olemme erittäin vakuuttuneita toimintamme kyvystä vastata tähän tarpeeseen ja sen myötä myös tuleviin mahdollisuuksiin. Tavoitteemme on alusta asti tarjota omakotitaloasujalle laadukkaita putkiremontteja mahdollisimman vaivattomasti.

Haluatko Sinä olla osa KotiSunin myyntitiimiä?

Haemme Kajaanin tiimiin MYYNTIEDUSTAJAA palvelemaan asiakkaitamme laadukkaiden tuotteidemme parissa Kainuun alueella. Tarjoamme tilaisuuden työskennellä alallaan maan tunnetuimmassa organisaatiossa. Voit olla kokenut ammattilainen tai intoa puhkuva uusi kasvo. Ihmisten parissa kasvotusten tehtävä myyntityö kysyy tekijältään paljon. Olet positiivinen, innostunut ja haluat oppia uutta. Autamme sinua monin tavoin sekä työurasi alussa että myöhemmin. Vahva ja hyvin johdettu asiakashankinta- ja myyntiorganisaatio on myyntityösi tukena päivittäin. Työskentelemme arkipäivisin ja työaikoihin voit itse vaikuttaa.

Pitkään kehittämämme koulutusputki auttaa sinut sisäistämään yrityksemme toimintatavat. Saat käyttöösi alan parhaat työkalut ja kehittämämme tietokantaohjelman, jonka avulla työkentän hahmottaminen ja asiakkaiden tavoittaminen käyvät helposti. Maksamme takuupalkan (1600 e/kk) mutta pääosin palkkauksesi muodostuu hyvistä provisioista ja bonuksista.

Paitsi asiakkaamme, myös työntekijämme ovat tyytyväisiä. Myyjämme viihtyvät työssään ja suurin osa esimiestehtävissä työskentelevistä kotisunilaisista on aloittanut myyjinä. Meillä Sinulla on tilaa kehittyä! Tule myymään palvelua, joka ehkäisee vesivahingolta jokaisen ihmisen tärkeimmän paikan -oman kodin.

Katso mitä työntekijämme Sakari kertoo työstään:

https://www.youtube.com/watch?v=d91tLLtJqBU

Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia päivittäin.

KotiSun Oy on vuonna 2006 perustettu talotekniikan palveluita omakotitaloihin ja pienkiinteistöihin tuottava yhtiö. Asiakkaanamme on vuosittain yli 3000 pienkiinteistöä ja tyytyväisiä asiakkaita meillä on yli 20 000. Olemmekin alallamme Suomen suurin toimija ja vuonna 2017 liikevaihtomme oli n. 43M e. Meitä kotisunilaisia on yli 400 henkilöä ja tarvitsemme nyt vahvan kasvumme tueksi lisää huipputekijöitä. KotiSun Groupin pääomistajia ovat vakavaraiset yhtiöt CapMan, eläkeyhtiö Varma ja Suomen Teollisuussijoitus Oy (Tesi).

www.kotisun.fi
WWW-osoitehttp://www.kotisun.fi
YhteystiedotJoona Etula
040 5365 805
joona.etula@kotisun.fi
Työpaikan osoite87100 KAJAANI
Palkkaustakuupalkka + tulospalkkaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa1.9. tai sovitaan erikseen
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2018
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://kotisun.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=137
Ilmoitus jätetty20.08.2018
Ilmoitusnumero9677997
Työnantajan viite1321137

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin