Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lehtori, matematiikka

Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Lahti

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee 14 000 opiskelijaa. Opettajia ja muuta henkilöstöä meillä työskentelee 640, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, tekemisen iloon ja reiluun asenteeseen. Muuttaaksemme maailmaa tarvitsemme tekijöitä, rohkeita uuden rakentajia ja taitavia vanhan korjaajia. Tarvitsemme osaajia opettamaan, ohjaamaan, jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Tarjoamme kohtaamispaikkoja, joissa ihmiset yhdessä oppivat toisiltaan. Tarvitsemme intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Ympärilläsi on vahvat alan osaajat ja uudenaikaiset oppimisympäristöt.


Salpauksen yhteisten tutkinnon osien opetuksessa on haettavana lehtorin vakituinen virka 2.11.2020 alkaen.Keskeiset työtehtävät:Matemaattisten aineiden opettaja. Opetettavat aineet ovat matematiikka, fysiikka ja kemia.

Kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen 986/1998 mukaiset.

Edellytettävä koulutus:FM matematiikka, fysiikka tai kemia tai diplomi-insinöörin tutkinto soveltuvassa koulutusohjelmassa. Kelpoisuus tulee olla vähintään kahdessa opetettavassa aineessa, joista toisen on oltava matematiikka.

Edellytettävä osaaminen ja työkokemus: Edellytämme matematiikan lisäksi fysiikan ja kemian opetusosaamista.

Arvostettava osaaminen ja työkokemus: Arvostamme kokemusta ammatillisen koulutuksen opettajana toimimisesta sekä yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä ja halua ohjata opiskelijoita heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden.

Koeaika 6 kk

Palkkauksen peruste Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy em. sopimuksen ja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymässä käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut työhöntulotarkastuslausunnon terveydentilastaan. Esittänyt rikosrekisteriotteen siten kuin laissa 504 /2002 lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi säädetään.
WWW-osoitehttp://salpaus.fi
YhteystiedotLisätietojen antaja opetusalapäällikkö Hanna Mäkelä, puh. 044 708 1667.
Työpaikan osoiteStåhlberginkatu 4 C, 15110 LAHTI
PalkkausOVTES:n mukainen
Työ alkaa02.11.2020, tai aloitus sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2020 klo 16:00
Jätä hakemusHae sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa https://www.salpaus.fi/rekry. Liitä hakemuslomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus ja CV.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.salpaus.fi/rekry
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461874

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin