Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelija

Koulutuskuntayhtymä OSAO Oulu

Koulutuskuntayhtymä OSAOn Opiskelijapalvelut hakee suunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.10.2020-31.12.2021 opintohallinnon kehittämistehtäviin. Jotta opintopolun henkilökohtaistaminen olisi sujuvaa, rakennamme tutkinto- ja yksikkörajat ylittävää koulutustarjontaa opiskelijahallintojärjestelmään. Rakentaminen tehdään tiiviissä yhteistyössä koulutuksen järjestämisen avainprosessien omistajien kanssa.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä - työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Tehtäviisi kuuluu opiskelijahallintojärjestelmien kehittämistä yhteistyössä opetushallinnon, muiden koulutuksen järjestäjien sekä ohjelmiston toimittajien kanssa, opiskelijahallintojärjestelmien sisällön ylläpitoa, ydin- ja avainprosesseihin liittyviä kehittämistehtäviä sekä opiskelijahallinnon kehittämiseen liittyviin hankkeisiin osallistumista.

Edellytämme, että sinulla on Visma In School (Primus, Wilma, Kurre) pääkäyttäjätason osaaminen. Primus Query-osaamisen katsomme eduksi. Lisäksi hallitset Opetushallituksen Opintopolku-kokonaisuuden: Koski, eHOKS, Hakemukset ja valinnat, ePerusteet.

Tehtävässä menestymisessä auttaa ammatillisen koulutuksen lainsäädännön, tutkintorakenteen ja tutkintojen perusteiden tuntemus sekä Excel-osaaminen.

Sovit hyvin joukkoomme, kun sinulla on yhteistyökykyä ja olet mielelläsi kehittämässä uutta. Alan ammattitaidon lisäksi onnistut hyvillä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoilla.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja monipuolisen työn.
- upean työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen huippuasiantuntijoita.
- laadukkaat, modernit työ- ja oppimisympäristöt.
- joustavuutta ja mahdollisuuden etätyöhön.
- ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä vireää työhyvinvointitoimintaa.
- monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet.
- kattavan työterveyshuollon.

Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja!

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan KVTES.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttp://www.osao.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa suunnittelija Matti Leskelä, p. 050 564 5472, to 17.9. klo 8-16 tai to 24.9. klo 8-16.
Työpaikan osoiteKiviharjuntie 6, 90220 OULU
Työ alkaa01.10.2020, 1.10.2020 tai sovitusti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.09.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/309858/fi_FI
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461294
Työnantajan viite309858

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin