Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennustarkastaja

Kristinestads stad - Kristiinankaupunki Kristiinankaupunki

RAKENNUSTARKASTAJA

Kristiinankaupunki on luova ja eteenpäin pyrkivä kunta, jossa rakennetaan yhdessä kestävää ja houkuttelevaa yhteiskuntaa. Nyt haemme rakennustarkastajaa rakennusvalvontaan. Rakennusvalvonta osallistuu toimivan, turvallisen ja viihtyisän elinympäristön luomiseen. Rakennusvalvonta ohjaa ja neuvoo rakentamista ja tekee lupapäätöksiä. Rakennusvalvontaviranomaisena toimii yhdyskuntarakentamisen lautakunta.
Kristiinankaupungin kaupunki hakee RAKENNUSTARKASTAJAA vakinaiseen virkasuhteeseen.

Viran pätevyysvaatimuksena on MRA 4 §:n mukainen pätevyys. Lisäksi hänellä tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävien hoitamisessa vaaditaan hyvä suomen sekä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Virka täytetään toistaiseksi 1.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
YhteystiedotLisätietoja antaa: Ari-Johan Myllyniemi, tekninen johtaja, 040 5599229 tai ari-johan.myllyniemi@krs.fi
Työpaikan osoiteLapväärtintie 10, 64100 KRISTIINANKAUPUNKI
PalkkausTS
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.05.2018, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy04.04.2018 klo 16:00
Jätä hakemusHakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 4.4.2018 klo 16.00 mennessä osoitteessa:
Kristiinankaupungin kaupunki, Yhdyskuntarakentamisen palvelualue/Ari-Johan Myllyniemi, Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki.
Ilmoitus jätetty22.02.2018
Ilmoitusnumero9495437

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin