Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähköverkon suunnittelija

KS-Verkostopalvelu Oy Seinäjoki

KS-Verkostopalvelu Oy on sähkönjakeluverkkojen suunnittelu- ja asiantuntijayritys. Mukaan kaivattaisiin positiivisen asenteen omaavaa, maanläheistä tekijää, jolle on ehtinyt karttua alalta jo työkokemustakin.

Työtehtäviin kuuluu johtoreittien suunnittelu maastossa, tarvittavien lupien hankinta ja suunnitteluasiakirjojen laadinta. Mainitun tehtävän lisäksi tehtävään valittavalla henkilöllä on mahdollisuus omien rajojen puitteissa laajentaa tai muuttaa tehtäväkuvaa myös jakeluverkon sähköiseen mitoitukseen, dokumentointiin taikka työmaavalvontaan. Tehtävänkuva on mahdollista räätälöidä osaamisen mukaan ja laajentaa sitä tarpeen mukaan kokemuksen karttuessa.

Tehtävässä toimitaan tiiviisti erilaisten sidosryhmien kanssa. Hakijalta vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Hakijalta odotetaan tehtävään soveltuvaa amk-tutkintoa tai asentajan tutkintoa vankalla työkokemuksella. Hakijalta odotetaan hyvää tietotekniikan perusosaamista. Aiempi työkokemus sähköverkkojen suunnittelusta ja MS Office sekä Trimble NIS -sovellusten osaaminen katsotaan vahvaksi eduksi. Tehtävässä vaaditaan matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä.

Tehtävät antavat hyvät mahdollisuudet itsenäiseen, vapaaseen ja joustavaan työajankäyttöön. Myös etätyöskentely on mahdollista. Saat myös alan ammattilaisten tuen sekä mukavan ja tiiviin työyhteisön, jossa tehdään tulosta laatukärki edellä.

Jos sinulle herää kysymyksiä, niin ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 23.8.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kimmo.saaskilahti@ks-verkostopalvelu.fi

Lisätietoja antaa Kimmo Sääskilahti p. 0407334435
WWW-osoitehttp://www.ks-verkostopalvelu.fi
YhteystiedotKimmo Sääskilahti, Puh: 0407334435, kimmo.saaskilahti@ks-verkostopalvelu.fi
Työpaikan osoiteMatinpalontie 1, 61400 YLISTARO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 37,5 h/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.08.2019
Ilmoitus jätetty22.07.2019
Ilmoitusnumero10035548

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin