Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaanottovirkailija, hotelli

Kuerkievari Kuerhotel Kuerhostel Oy Kolari

Tiimimme kaipaa vielä yhtä käsiparia talvisesonkiin Ylläksen Äkäslompoloon. Lupaamme työssä monenlaista menoa ja vilskettä, mutta myös vapaa-aikaa nauttia Lapin lumosta.

Ylläksen uusin hotelli avattiin joulukuussa 2016. Kuerkievari tarjoaa mukavaa ja rauhallista majoitusta Ylläksen Äkäslompolossa. Kauas ei tarvitse meiltä lähteä aitoa luontoa ihailemaan, Kuertunturi kun nousee aivan pihasta. Liikunnallista matkailijaa viehättävät käytännössä ulko-ovelta alkavat hiihtoladut ja lumikenkäilymahdollisuudet sekä uusi moottorikelkkaura! Kuerkievari tarjoaa hintansa väärttejä majoitus- ja ruokapalveluita yksin matkustaville, perheille ja ryhmille.

Kuerkievarissa toimii A-oikeuksin varustettu kahvila/ravintola, josta ennakkovarauksella myös lounaat ja päivälliset.


Kuerkievari tarjoaa rauhallista majoitusta pienessä perheemme hotellissa ja hostellissa Kuertunturilla, Äkäslompolon kylässä Ylläksellä. Vieraamme ovat kotimaisia liikkuvia lomalaisia ja kansainvälisiä aktiivisia omatoimi- ja ryhmämatkalaisia.

Olet iloinen asiakaspalvelija ja pärjäät sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi. Alan opinnot tai työkokemus ovat sinulle hyödyksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Olet nopea oppimaan ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Työvuorot ovat vaihtelevia ja käsittävät mm. varauksien hoitamista, asiakaspalvelua, siivousta, aamiaistarjoilua, latukahvilan pitoa ja keittiötöitä. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Asiakaspalvelutehtäviin liittyy respassa A-oikeuksin varustetun pienen baarin hoitaminen. Anniskelu- ja hygieniapassit katsotaan eduksi.

Työt alkavat ja loppuvat sopimuksen mukaan. Majoitus järjestyy kauttamme.

Haastattelut Tampereella, Kotkassa tai Äkäslompolossa.
WWW-osoitehttp://kuerkievari.fi
YhteystiedotMia Lepaus, mia.lepaus@kuerkievari.fi
040 5856762 parhaiten tavoittaa klo 10-13
Työpaikan osoiteKievarintie 5, 95970 ÄKÄSLOMPOLO
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa15.11.2019, tai sop. muk. joulukuussa
Työaikaosapäivätyö, 7-21
Työn kesto1 - 3 kk, joko tammikuun tai huhtikuun alkuun
Jätä hakemusmia.lepaus@kuerkievari.fi

Mia Lepaus,
040 5856762 parhaiten tavoittaa klo 10-13.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty18.10.2019
Ilmoitusnumero10138561

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin