Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Insinööriopiskelija palkalliseen harjoitteluun

Kuljetus ja Maanrakennus P.Salonen Oy Järvenpää, Etätyö

Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy on vuonna 1965 perustettu yritys, joka huokuu edelleen perheyrityksen henkeä. Olemme erikoistuneet maanrakentamiseen, kuljetuksiin ja kunnossapitoon. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 31,7 miljoonaa euroa ja iso osa kunniasta kuuluu noin 100 ammattimaiselle työntekijällemme ja lukuisille osaaville aliurakoitsijoillemme. Toimintamme on keskittynyt pääosin Etelä-Suomeen ja pääkonttorimme sijaitsee Järvenpäässä. Otamme kuitenkin toimeksiantoja myös muun Suomen alueelta laajalla sektorilla, pohjoista myöden. Sinä osaava ja hyvä tyyppi, tule mukaan välittömään ja tehokkaaseen joukkoomme tekemään hyvää jälkeä.

INSINÖÖRIOPISKELIJA PALKALLISEEN HARJOITTELUUN TEIDEN KUNNOSSAPIDOLLISIIN TEHTÄVIIN.

P.Salonen Oy vastaa kokonaisvaltaisesti Mäntsälän aluehoitourakasta, joka käsittää yhteensä 1100 km teitä ja tiealueita eteläisen suomen alueella. Haettava henkilö tulee oppimaan ja osallistumaan mm. työmaadokumentointiin, inventointeihin ja tiestötarkastuksiin. Työhön kuuluu olennaisena osana kirjallisten töiden lisäksi kentällä työskentelyä ja vastuualueiden laajentaminen on mahdollista osoitetun oppimisen myötä. Alueurakan toimipiste sijaitsee Mäntsälän keskustassa ja työtä voi tehdä soveltuvin osin myös etänä.

Vaatimuksena harjoittelijalle on yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö-, konetekniikka- tai liikennealan opinnot. B -luokan ajokortti ja Suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen ovat käytännönsyistä välttämättömiä. Muut pätevyyskurssit (tieturva, työturva, ea, ym.) luetaan hakijan eduksi.

Harjoittelua on talvikaudella arviolta 40-80h/kk ja kesäkaudella (touko- elokuu) 160h/kk. Palkkaus on insinööriliiton suositusten mukaan 2100 – 3000e/kk, riippuen suoritettujen opintopisteiden määrästä. Harjoittelijalla on mahdollisuus myös tehdä opinnäytetyönsä harjoittelun ohessa.

Kunnossapito on dynaamista ja mielenkiintoista työtä, jossa päivät eivät ole samanlaisia. Tehtävässä onnistuu parhaiten töihin tarttuva ahkera tekijä, jolla on halua päästä osallistumaan ja oppimaan aitiopaikalta, kuinka liikenneväylät pidetään huippukunnossa ja tienkäyttäjät tyytyväisinä.

Hakuaika alkaa heti ja hakijoita haastatellaan hakujärjestyksessä. Valinta pyritään tekemään myös jo helmikuun aikana ja harjoitteluun saa tulla heti valituksi tultuaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidon johtaja Keijo Lehtikangas p. 050-5243660 (arkisin 8-16) tai sähköpostitse: keijo.lehtikangas@salonenoy.fi

Voit hakea tehtävään joko avoimella lomakkeella kotisivujen www.salonenoy.fi  kautta tai sähköpostitse osoitteessa roope.vihanto@salonenoy.fi. Liitäthän hakemukseesi CV:n lisäksi selvityksen opintolinjastasi ja suoritetuista opintopisteistä.

Tartu tilaisuuteesi!

Roope Vihanto

henkilöstöpäällikkö

Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin