Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Kuljetusliike Ilmari Lehtonen Oy Oulu

Kuljetusliike Ilmari Lehtonen Oy on pohjoissuomalainen perheyritys ja osa Lehtonen yhtiöt -konsernia sekä Kaukokiito-ketjua.

Ilmari Lehtonen aloitti kuljetustoiminnan 1950-luvun alussa yhdellä kuorma-autolla. Toiminta on kasvanut vuosikymmenten saatossa ja tällä hetkellä toiminnassa mukana toimii jo perheen kolmas sukupolvi. Lehtonen kuljettaa päivittäin noin 1500 lähetystä ja on yksi neljästä suomalaisesta liikennöitsijästä, jotka omistavat Kaukokiidon.

Etsimme toimeliasta ja itsenäiseen työhön kykenevää ammattikuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Oulun toimipisteelle.

Meille on tärkeää, että olet yhteistyökykyinen, suoriudut hyvin fyysisestä ja vaativasta työstä ja olet suomenkielen taitoinen.

Edellytämme, että sinulla on yhdistelmäajoneuvon kuljettamiseen ajokortti, ammattipätevyys ja ADR-lupa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää täyttämällä tehtävään kohdistettu hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.ilmarilehtonen.fi/fi/rekrytointi/avoin-hakemus/
WWW-osoitehttp://www.ilmarilehtonen.fi
YhteystiedotJuha Hartikka / 044-7241347
juha.hartikka@kaukokiito.fi
Työpaikan osoiteTerminaalitie 5, 90400 OULU
PalkkausAKT TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, Määräaikainen
Jätä hakemusHae tehtävää täyttämällä tehtävään kohdistettu hakemus kotisivuillamme.
Ilmoitus jätetty19.04.2018
Ilmoitusnumero9557034

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin