Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myymäläpäällikkö

Kultajousi Oy Helsinki

Westerback on brändi koruihin sekä Sveitsiläisiin kelloihin keskittyvä vähittäiskauppaketju.

Etsimme nyt Itäkeskuksen sekä Tapiolan myymälöihin MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan liikkeiden operatiivisesta toiminnasta.

Tehtävänäsi on ylläpitää houkuttelevaa liikettä, jonne asiakkaat haluavat tulla ostoksille. Varmistat, että myymäläsi toteuttaa konseptia ja kampanjasuunnitelmaa. Myymäläpäällikkö osallistuu vahvasti myyntiin ja toimii esimerkkinä koko tiimille. Alan osaaminen ja tunteminen katsotaan eduksi. Jotta tehtävässä pärjää, sinussa pitää olla innokkuutta ja energiaa ylläpitää houkuttelevaa myymälää ja kannustaa henkilökuntaa tekemään parhaansa. Esimiehenä sinun tulee huolehtia itsesi ja henkilökunnan hyvinvoinnista, positiivisesta tiimihengestä, osaamisesta ja myynnin kehittämisestä.

Etsimämme myymäläpäällikkö on kaupallisesti ajatteleva, tulosorientoitunut, yrittäjähenkinen ja joustava. Lisäksi sinulla on näyttöä menestyksellisestä myynnistä ja esimiestyöstä. Pystyy työskentelemään itsenäisesti
ymmärtää talouden tunnuslukuja, positiivinen ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot.

Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta myynnin johtamisesta, esimiestyöstä ja ketjutoiminnasta. Westerback tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja vastuullisen työn kannustavassa työympäristössä laadukkaine tuotteineen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 24.8.2017 mennessä sähköpostilla richard.webb@kultajousi.fi.
WWW-osoitehttp://www.kultajousi.fi
YhteystiedotRichard Webb, puh. 0207000791, richard.webb@kultajousi.fi
Työpaikan osoiteUusimaa, 00100 HELSINKI
PalkkausSopimuspalkka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, keskimäärin 37,5 tuntia viikossa
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusrichard.webb@kultajousi.fi
Ilmoitus jätetty15.08.2018
Ilmoitusnumero9673869
Työnantajan viiteWesterback Oy

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin