Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Apulaisosastonhoitaja

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme APULAISOSASTONHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Akuutti24 kenttäpalveluihin. Akuutti24 kenttäpalvelut aloittaa päivystysapu 116117-puhelintoiminnot 1.4.2019. Etsimme henkilöstöhallinnon ja prosessien eteenpäin viemiseen motivoitunutta akuuttitoimialueen ammattilaista vahvistamaan esimiestiimiämme.

Apulaisosastonhoitaja tulee vastaamaan SoteKoti-toiminnoista yhdessä osastonhoitajan kanssa. Toimit osastonhoitajan työparina ja vastaat hoitotyön lähiesimiestyöstä SoteKoti ja päivystysapupuhelin 116117 toimintojen osalta. Hoidat osastonhoitajan delegoimia henkilöstöhallinnollisia tehtäviä ja olet mukana kehittämässä SoteKoti ja 116117-puhelinneuvonnassa tehtävää työtä.

Lisäksi vastuullesi kuuluu toimintojen tilastointi ja niistä raportoiminen eteenpäin. SoteKoti toimintoja ja päivystysapupuhelin toimintoja tarjotaan ympäri vuorokauden viikon kaikkina päivinä. Lisäksi teet käytännön sairaanhoitajan työtä ja toimit asiantuntijana SoteKoti toiminnoissa. Työ on 3-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä ottaa vastuuta ja toimia itsenäisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä positiivista asennetta. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat lääkehoitoluvat (LOVe), mutta mikäli sinulta ei niitä löydy, voit suorittaa ne kauttamme.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja johtamistehtäviin soveltuvan täydennyskoulutuksen tai soveltuvan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon ja sen lisäksi kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut , PHKS, Akuutti24Keskussairaalankatu 7Lahti
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Ensihoitopäällikkö
Sami Rive
Puh. 044 4406139

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin