Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Arkistoalan opiskelija, kesätyö

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden katu- ja viherpalveluihin haetaan ARKISTOALAN OPISKELIJAA kesätöihin noin neljän kuukauden ajaksi. Työ alkaa 6.5. tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.8.2019 saakka.

Katu- ja viherpalvelut vastaa Oulun kaupungin joukko- ja henkilöliikenteestä, katu- ja puistoalueiden suunnittelusta, rakennuttamisesta sekä kunnossapidon tilaamisesta. Katu- ja viherpalvelut -yksikkö toimii osoitteessa Solistinkatu 2.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluvat pääasiassa arkiston projektiluontoiset ylläpitotehtävät sekä tietopalvelu.

Arvostamme mahdollisimman pitkällä olevia opintoja sekä aikaisempaa työkokemusta arkisto- tai vastaavalla alalla. Valinnasta ilmoitetaan 1.3.2019 mennessä.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisesta hakemuksesta tulee ilmetä henkilö- ja yhteystiedot, aikaisempi työkokemus, sekä opintojen tämän hetkinen vaihe ja siinä on mainittava tehtäväkohtainen asianumero OUKA/69/2019. Hakemukset on toimitettava 4.2.2019 klo 15.00 mennessä.

Oulun kaupunkiOulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelutSolistinkatu 2Oulu
Organisaation kuvaus

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat asianhallintakoordinaattori Fanni Huttunen p. 044 703 2133 ja suunnittelupäällikkö Tapio Siikaluoma p. 044 703 2114. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lähde: kuntarekry.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin