Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ateria- ja siivouspalvelujen sijaisuudet

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Naantalin kaupungin ateria- ja siivouspalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin.

Ateriapalvelut hakevat ruokapalvelutyöntekijöitä, ruokapalveluesimiehiä ja palveluvastaavia. Naantalissa on sekä valmistuskeittiöitä että palvelukeittiöitä. Kohteita ovat koulut, päiväkodit ja hoivalaitokset ja terveyskeskus.
Kelpoisuusvaatimuksena vähintään ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava koulutus tai riittäväksi katsottava kokemus alalta. Kiinnostus ruokapalvelualalle katsotaan eduksi. Hygieniapassi on välttämätön.

Siivouspalvelut hakevat siivoojia, laitoshuoltajia ja palveluvastaavia. Kohteina ovat mm. koulut, päiväkodit, virastot, erilaiset vapaa-ajan tilat, hoivalaitokset ja terveyskeskuksen avohuolto. Soveltuvista toimipisteistä sovitaan haastattelussa jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan koulutus tai riittäväksi katsottava työkokemus. Hygieniapassi sekä oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi, samoin kiinnostus ja halu oppia, vaikka et vielä omaisikaan työkokemusta alalta.

Tarjoamme innostavan työympäristön, asianmukaiset työvälineet sekä monipuolisia tehtäviä. Kouluissa ja päiväkodeissa työskenteleviltä vaaditaan lain mukainen rikostaustaote (504/ 2002).

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Naantalin kaupunkiNaantalin kaupunki, ateria- ja siivouspalvelutNaantali
Organisaation kuvaus

Naantali - paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 18 500 asukkaan kaupunki, jossa keskus-, sivistys-, sosiaali- ja terveys- ja ympäristövirastoissa on noin 1 200 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Ateriapalvelut; Irma Taka-Prami, ruokapalvelujohtaja, p. 044 733 4545
Siivouspalvelut; Arja Rantala, siivoustyönjohtaja, p. 050 557 5807

Lähde: kuntarekry.fi

419 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin