Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Avoin hakemus lähihoitajan ja sairaanhoitajan työhön kotihoitoon ja kotisairaalaan

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Olemme uudistettujen sote-palvelujen tuottaja, tehdään yhdessä palveluista parempia kuin ikinä!
Yhdessä teemme töitä asiakkaidemme ja potilaidemme hyvinvoinnin eteen. Teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti.

Tällä avoimella hakemuksella ilmoitat kiinnostuksestasi työskennellä hoitotyössä kotihoidossa ja kotisairaalassa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Hämeenkoskella, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa, Myrskylässä, Nastolassa, Orimattilassa, Padasjoella ja/tai Pukkilassa. Mainitsethan hakemuksessasi, missä kunnissa ja kotihoitoalueilla olet kiinnostunut työskentelemään.

Kotihoitotyössä kuntouttava työote on tärkeässä roolissa. Teemme tiiviisti yhteistyötä omaisten ja läheisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Hyödynnämme työssämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on toivottava ja suurimmalla osalla kotihoidon alueista välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus työssä katsotaan eduksi. Työssämme tarvitaan hyvää asiakaspalvelutaitoa ja organisointi- ja paineensietokykyä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.

Kotihoidossa lähihoitajan työtehtäviin sisältyy paitsi asiakkaan kotona tapahtuvaa hoiva- ja hoitotyötä, myös sairaanhoidollista hoitotyötä. Toimipaikkakoulutamme tarvittaessa sairaanhoidollisiin tehtäviin.

Kotihoidon sairaanhoitaja on sairaanhoidollinen asiantuntija kotihoitotiimissään. Hän osallistuu päivittäiseen asiakastyöhön sekä tekee sairaanhoidollista asiantuntemusta edellyttävät hoitotoimenpiteet. Sairaanhoitaja toimii yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa ja vastaa asiakkaiden arviointikäyntien tekemisestä ja osallistuu hoitoneuvotteluihin sekä hoidon tarpeen arviointiin. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä kotihoidon lääkärin kanssa. Tällä hetkellä sairaanhoitajat tekevät Lahden alueen kotihoidossa arkisin päivätyötä. Ympäristökuntien kotihoidon osana on myös kotisairaalatoimintaa. Siihen sisältyy eri-ikäisten asiakkaiden sairaalahoitoa korvaavia sairaanhoidollisia toimenpiteitä asiakkaiden kotona. Työ on kaksivuorotyötä, työajat vaihtelevat toimipisteittäin.

Lahdessa kotisairaalan toiminta jakautuu akuuttikotisairaatoimintaan (AKS), palliatiivisen kotisairaalatoimintaan (PKS) ja kotihoidon yöhoitoon. Kotisairaalan antama sairaanhoito on vaativaa, sairaalatasoista ja tapahtuu potilaan suostumuksella kotiolosuhteissa. Kotisairaalahoitoa tarjotaan kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden ja sairaanhoitaja on tavoitettavissa myös puhelimitse. Kotihoidon yöhoidossa lähihoitajat toteuttavat mm. asentohoitoja, lääkehoitoja ja turvapuhelinhälytysten tarkistuskäyntejä. Yöhoitoa tarjotaan joka päivä klo 21:00 - 7:00.

Kelpoisuusvaatimuksensa sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus ja lähihoitajan tehtäviin terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94)säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutusMyrskylä, Pukkila, Iitti, Asikkala, Hartola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

PHHYKY:n rekrytointi: rekrytointi@phsotey.fi
Kirsi Petäjäsuvanto, p. 044 482 0209
Mirja Kovalainen, p. 044 440 3444
Satu Uusitalo, p. 044 440 3445

Lähde: kuntarekry.fi

357 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin