Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityislastentarhanopettaja

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, jonka työnkuvaan sisältyy koko varhaiskasvatuksen asiakaskunta Kärkölässä. Pääasiallisin työpiste on Vuokkoharjun päiväkodissa, jossa toimii kuusi ryhmää. Lisäksi hän toimii esiopetuksen ja perhepäivähoitolasten erityisen tuen asiantuntijatehtävissä.

Kärkölän kuntaKärkölän kunta, Varhaiskasvatus, Vuokkoharjun päiväkotiKouluntie 18Kärkölä
Organisaation kuvaus

Kärkölä on vireä ja kehittyvä päijäthämäläinen kunta Helsingin metropolialueen kupeessa ja olemme kiinteä osa Lahden talousaluetta. Matkaa Lahteen on 25 km, Riihimäelle 30 km ja Helsinkiin 90 km. Järvelän juna-asema runsaine päivittäisine junavuoroineen takaa hyvät yhteydet sekä pohjoiseen että etelään.

Kunnalliset peruspalvelumme ovat hyvässä kunnossa ja työpaikkaomavaraisuutemme on yli 100 %. Kunnan suurin työantaja Koskisen Oy on myös yksi Päijät-Hämeen suurimmista.
Päiväkoti toimii Vuokkoharjun koulun yhteydessä, omissa tiloissaan. Sijainti tarjoaa hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja liikuntaan.

Yhteystiedot

Kaija Lindén varhaiskasvatuksen johtaja, 044 7702 100 tai kaija.linden@karkola.fi

Lähde: kuntarekry.fi

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin