Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityissosiaalityöntekijä (osa-aikainen)

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Hyvinkään kaupungin perhepalvelut hakee Sinua osaava ja innokas lapsiperheiden palveluiden ammattilainen

Perheneuvolan erityissosiaalityöntekijän osa-aikaiseen (40 %) toimeen.

Perheneuvola toimii Hyvinkään perhekeskuksessa, jossa lasten, nuorten ja perheiden palvelut on koottu yhteen saman katon alle uudistetuissa toimitiloissa. Työryhmään kuuluu kaksi erityissosiaalityöntekijää ja kolme psykologia. Perheneuvola palvelee alle 13-vuotiaiden lapsia ja heidän perheitään.

Tästä löydät faktat,
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) § 7 mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Arvostamme soveltuvaa erikoistumiskoulutusta, terapiaosaamista ja aikaisempaa perheneuvolakokemusta.

Sosiaalityöntekijän palkka määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden mukaan.
Työ alkaa 8.1.2018 tai sopimuksen mukaan.

Jos tulet valituksi, esitäthän ennen toimen vastaanottamista rikosrekisteriotteen (laki 504/2002) sekä hyväksyttävän todistuksen terveydentilastasi. Hyvinkää on savuton kaupunki.

Jätä hakemuksesi meille sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 14.12.2017 klo 12 mennessä.
Opinto- ja työtodistuksia tarvitset vasta mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakuasiakirjat ovat julkisia. Haastattelut pidetään viikolla 51.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme!

Hyvinkään kaupunkiHyvinkään kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiHyvinkää
Organisaation kuvaus

Hyvinkää on 47 000 asukkaan kaupunki. Elämänlaatua tuovat lukuisat harrastusmahdollisuudet, turvallinen ympäristö ja erinomaiset liikenneyhteydet.

Yhteystiedot

Lasten kuntoutuspalveluiden esimies Vappu Koskinen puh. 040 705 6429, e-mail vappu.koskinen@hyvinkaa.fi ja erityissosiaalityöntekijä Janna Valonvuori puh. 040 704 3792, e-mail janna.valonvuori@hyvinkaa.fi

Lähde: kuntarekry.fi

19 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin