Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Fysioterapeutin, toimintaterapeutin, puheterapeutin ja kuntoutusohjaajan sijaisuudet

Kuntarekry Työavain

Työn kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri ammattiryhmissä koko hyvinvointiyhtymän alueella. Kuntoutuksen tulosalueella on tarvetta fysioterapeutin, toimintaterapeutin, puheterapeutin ja kuntoutusohjaajan sijaisuuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys. Kuntoutusohjaajan tehtäviin soveltuu myös sairaanhoitaja AMK, kuntoutuksen ohjaaja AMK tai sosionomi AMK – koulutus. AMK-opiskelijoilta edellytämme vähintään 140 opintopisteen minimisuoritusta sijaisena työskennellessään. Puheterapeutin sijaisena voi toimia myös opintojen loppuvaiheessa oleva logopedian pääaineopiskelija.

Jätä meille hakemus, niin voimme ottaa yhteyttä sinuun, kun sijaisuuksia on tarjolla.

Lisätietoja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän monipuolisista työmahdollisuuksista löydät osoitteesta www.phhyky.fi, www.facebook.com/phhyky ja www.twitter.com/phhyky.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäPäijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, KuntoutusMyrskylä, Pukkila, Iitti, Asikkala, Hartola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki
Organisaation kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee noin 7200 eri ammattialan osaajaa terveys- ja sairaanhoitopalveluissa, ikääntyneiden palveluissa ja kuntoutuksessa, perhe- ja sosiaalipalveluissa sekä ynpäristöterveyskeskuksessa Lahdessa ja Lahden ympäristökunnissa. Yhdessä teemme töitä asiakkaidemme ja potilaidemme hyvinvoinnin eteen. Teemme parhaamme ympäri vuoden, joka päivä, joka ikinen sekunti. Liity joukkoon!

Yhteystiedot

Pirkko Heinonen, tulosyksikköpäällikkö (kuntoutuskeskus, veteraanikuntoutus) p.044 018 7081
Leena Mäkelä, palveluesimies (terapiapalvelut) p. 03 819 2397
Veli-Pekka Hakanen, tulosyksikköpäällikkö (avokuntoutus) p.044 780 2367
Virpi Lehtinen, palveluesimies (lasten- ja nuorten kuntoutus) p. 050 398 7583
Seidi Saarinen, palveluesimies (aikuisten kuntoutus) p.044 440 6585
Kimmo Launiainen, palveluesimies (kotikuntoutus) p. 044 719 5416
Tarja Tiitinen, tulosyksikköpäällikkö (apuvälinekeskus) p. 044 719 5642

Lähde: kuntarekry.fi

360 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin